Απείρανθος Νάξου: Μαθητής δουλεύει ως βοσκός και ετοιμάζεται να γίνει…γεωπόνος!

Υπόδειγμα για την θέληση και το πείσμα του

Must Read

Υπόδειγμα για την θέληση και το πείσμα του αποτελεί ένας 14χρονος, που καθημερινά εργάζεται ως βοσκός, στο πλευρό του πατέρα του, ενώ παράλληλα παρακολουθεί με συνέπεια τα μαθήματα, με απώτερο σκοπό να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για τον Βασίλη Γιακουμή, από την Απείρανθο, της Νάξου, που θέλει όταν τελειώσει το σχολείο να γίνει γεωπόνος.

«Έχω συνηθίσει και τα προλαβαίνω όλα», είπε το νεαρό αγόρι, εξηγώντας πως η μέρα του ξεκινά καθημερινά στις 5 τα ξημερώματα. «Το πρωί που ερχόμαστε 5 τα ξημερώματα και ταίζουμε και μετά το Πάσχα που δίνουμε τα αρνία στους χασάπηδες, αρμέγουμε κιόλας», επεσήμανε ο Βαγγέλης και συνέχισε:

«Δεν με έχει κουράσει η ζωή αυτή. Το Σαββατοκύριακο το περνάω πολύ ωραία, πηγαίνω με τον πατέρα μου στα κατσίκια και το βράδυ πάω βόλτες με τα ξαδέρφια μου».

Σε ερώτηση για τον τομέα με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον, η απάντηση του νεαρού μαθητή ήταν μία: «γεωπόνος». «Νομίζω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά με τα ανάλογα μαθήματα, διαβάζω το απόγευμα προτού να βγω βόλτα», κατέληξε ο Βασίλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This