Βέροια: Ποδοσφαιριστής ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Must Read

Λεπτομέρειες γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να ανασυρθεί μία νεκρή γυναίκα στο 8ο χιλιόμετρο του δρόμου μεταξύ Λαζοχωρίου-Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, στην Βέροια, έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της και τον τραυματισμό των δύο οδηγών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο βρισκόταν η άτυχη κοπέλα είναι σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Πρόδρομος Κουτσούκης. Με συνδέσμους φίλων της «βασίλισσας του βορρά» να του εύχονται ταχεία ανάρρωση και θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της κοπέλας.

Δείτε σχετικά:

Μαύρη Καθαρά Δευτέρα στη Βέροια: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This