Αχαρνές: Σε ταράτσα πολυκατοικίας εντοπίστηκε και συνελήφθη 53χρονος που λήστεψε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Ο δράστης είχε «χτυπήσει» άλλα δύο πρακτορεία και ένα περίπτερο στην ίδια περιοχή

Must Read

Το βράδυ της Κυριακής, 53χρονος εισήλθε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στις Αχαρνές και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από την υπάλληλο χρηματικό ποσό, για να διαφύγει, κατόπιν, με το αυτοκίνητό του.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν για τη ληστεία και ξεκίνησαν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σύντομα βρήκαν το όχημα διαφυγής του, σταθμευμένο κοντά σε πολυκατοικία στην περιοχή των Αχαρνών και αφού προέβησαν σε έρευνα στους χώρους της πολυκατοικίας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 53χρονο, ο οποίος κρυβόταν στην ταράτσα.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εξιχνιάστηκαν άλλες δύο ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και μία σε περίπτερο στην ίδια περιοχή, ενώ πάνω του, αλλά και στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, 10 κάλυκες, έξι φυσίγγια, τρεις κενές αμπούλες, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων αεροβόλου όπλου εντός μεταλλικού κυτίου, τέσσερα μαχαίρια και ρουχισμός.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου βρέθηκε ένα ακόμη αεροβόλο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε για την προανάκριση στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και, κατόπιν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This