Η στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι στον μάγειρα για το κοντοσούβλι στην Θεσσαλονίκη

Must Read

Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης στον 65χρονο μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης για μια μερίδα κοντοσούβλι. Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφηκε ο 55χρονος δράστης να τον μαχαιρώνει απρόκλητα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου. Η εξωτερική κάμερα ασφαλείας του καταστήματος καταγράφει την άφιξη του δράστη. Φορά μπουφάν, χαιρετά στην είσοδο τον μάγειρα και μπαίνει στο ουζερί. Φαίνεται γνωστός σε κάποιους από τους θαμώνες. Αρχικά δείχνει ήρεμος και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο




 

Μετανιωμένος δηλώνει ο κατηγορούμενος

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε το μαχαίρι στα χέρια μου. Ήξερα πολύ καλά τον μάγειρα και είχαμε καλές σχέσεις. Εκείνη την ημέρα είχα πιει πάρα πολύ. Τον χαιρέτησα στην πόρτα και του είπα να μου κάνει ένα πολύ καλό φαγητό. Έφερε το φαγητό η κοπέλα, της είπα ότι ήταν μπαγιάτικο και αρχίσαμε να μιλάμε έντονα» υποστήριξε ο 55χρονος.

Δείτε το βίντεο




 

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του θύματος

«Κάποιος που δεν έχει συνείδηση των πράξεων του δεν είναι δυνατόν να έχει μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο και να έχει αποχωρήσει με δίκυκλο, αλλά και να έχει προηγηθεί και η συζήτηση για την παραγγελία. Άρα, φαίνεται από όλη την διήγηση του θύματος ότι είχε επίγνωση του τι συνέβαινε και ότι καταλάβαινε πού βρίσκεται» επισημαίνει ο Όθων Παπαδόπουλος, συνήγορος του 65χρονου μάγειρα.

Δείτε το βίντεο




Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This