Φωταγωγούν σήμερα (χωρίς οικολογική συνείδηση) το φυσικό έλατο στο Σύνταγμα

Must Read

To δέντρο που στολίστηκε φέτος στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, είναι φυσικό έλατο 17 μέτρων που ήρθε από το Καρπενήσι, την γενέτειρα του κ. Μπακογιάννη! Ομολογούμε ότι η κίνηση αυτή μας εξαγρίωσε αφού δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση από τον Δήμαρχο Αθήνας, μετά από τόσους οικολογικούς προβληματισμούς, να στερήσει από την πολύπαθη ελληνική φύση, έστω κι ένα από τα έλατα που απαρτίζουν τον πνεύμονα της Ελλάδας, είτε πρόκειται από δασική έκταση, είτε από ιδιωτικό κτήμα. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι πληρώνουμε τα πανάκριβα ηλεκτρικά βουλευτικά αυτοκίνητα, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Την οποία προφανώς συναντούμε όποτε την θυμούνται και όποτε τους συμφέρει. 

Το δέντρο στολίστηκε απλά με… γραφικά  χρυσά και κόκκινα αστεράκια, σε ύφος που αντιτίθεται στον «avant garde» στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας λίγο πιο πάνω, αλλά «ταιριάζει» χρωματικά με τα κόκκινα… UFO στην Πανεπιστημίου.

Η φωταγώγηση του δέντρου θα γίνει απόψε, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 19:30 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια εκδήλωση που θα τραγουδήσουν Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band. Η ομάδα κρουστών Batala Atenas θα αναλάβει ένα μουσικό μέρος της εκδήλωσης επίσης.

Επιπλέον, το κτίριο της Βουλής θα «ντυθεί» μέσω ενός 3D projection mapping, με έντονα χρώματα και αρχιτεκτονικές μεταλλαγές.

Δείτε επίσης: Ιδού οι χειρότεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί για φέτος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This