Μισό μύριο παραπάνω πληρώνουμε τις οικολογικές ευαισθησίες των βουλευτών

Must Read

Σε τροχιά ηλεκτροκίνησης μαθαίνουμε πως μπαίνει η Βουλή. Σήμερα έγινε το πρώτο τest drive στα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα προκειμένου να τα δουν οι βουλευτές παρουσία του κ. Τασούλα, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι και ο ίδιος θα προμηθευτεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μετακινούνται και οι υπηρεσίες της Βουλής. Μάλιστα μετά από συμφωνία με τη ΔEΗ, στον πρώτο όροφο του γκαράζ κατασκευάζεται σταθμός φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τρεις παροχές.

Όλα καλά ως εδώ, μόνο που οι κλιματικές ευαισθησίες των εθνοπατέρων θα κοστίσουν μισό μύριο παραπάνω στους φορολογούμενους. Μισό μύριο δηλαδή για να να κάνουν οι εθνοπατέρες το κομμάτι τους και να το παίζουν οικολόγοι με ηλεκτρικές υπερσύγχρονες τζιπάρες, σεντάν και χάτςμπακ.

Πάλι καλά που απαγορεύονται, όπως μαθαίνουμε, τα κάμπριο γιατί αλλιώς θα είχαμε μια οικολογική βερσιόν του «μπες μες στο καμπριολέ πάμε για κάνα καφέ» με πρωταγωνιστές βουλευτές και αιθέριες υπάρξεις σε οικολογικές βόλτες στην παραλία.

Εμείς τα έχουμε ξαναπεί. Όλο αυτό με την κλιματική αλλαγή είναι μια εξαιρετική μπίζνα για να μεταφερθούν λεφτά από τις τσέπες των φτωχότερων στρωμάτων σε αυτές των πλουσιότερων.

Τις υστερίες της Γκρέτα Τούνμπεργκ τελικά θα τις πληρώσουν οι φτωχοί και η μεσαία τάξη γατί αυτοί θα κληθούν να βάλουν πάλι το χέρι στην τσέπη με τους νέους κλιματικούς φόρους που έρχονται…

Δείτε επίσης: Μόνο έτσι γίνεται, κύριε Μητσοτάκη, πολιτική!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This