Μόνο έτσι γίνεται, κύριε Μητσοτάκη, πολιτική!

Must Read

Έγινε τελικά η σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό. Ήρθαν εδώ ο Μαργαρίτης Σχοινάς (αλήθεια είμαστε σίγουροι ότι είναι ελληνικής εθνικότητας;) ήρθε και η Γιόχανσον, όχι η Σκάρλετ, η άλλη, η Επίτροπος εξωτερικών υποθέσεων, μαζεύτηκαν ύστερα και οι υπουργοί, έγιναν και οι γνωστές δηλώσεις, όπου ακούσαμε πάλι τα χιλιοειπωμένα λόγια, που μοιάζουν με ευχολόγια, και όλα καλά…

Σε τίποτα δεν γίναμε σοφότεροι. Δεν λέμε ότι είναι λάθος που τονίζουμε πως το μεταναστευτικό δεν είναι ελληνοτουρκικό ζήτημα, αλλά ευρωπαϊκό. Όχι δεν λέμε αυτό. Καλά κάνουμε και μιλάμε για τη συμφωνία Ε.Ε.- Τουρκίας. Καλά επίσης κάνουμε που ζητάμε να υπάρχουν κοινοί κανόνες ασύλου. Όλα αυτά είναι καλά, αλλά δεν αρκούν. Και γιατί δεν αρκούν; Γιατί η Τουρκία χρησιμοποιεί τα 4 εκατομμύρια μετανάστες, που φιλοξενεί στο έδαφος της, ως υπερόπλο έναντι της χώρας και κατ’ επέκταση της Ευρώπης.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης σε Ευρωπαίους για το μεταναστευτικό: «Μεγάλο το βάρος βοηθείστε μας…»

Εκείνο που λέμε, λοιπόν, είναι ότι ευχολόγια και συναντήσεις τέτοιου είδους δεν αρκούν. Αυτό που χρειάζεται είναι να κλείσουν τα σύνορα μας στον Έβρο, αλλά και να φυλάσσονται αυστηρά, με όποιο μέσο είναι απαραίτητο, τα θαλάσσια. Επίσης, λέμε ότι χρειάζεται αυστηρό σχέδιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού με κέντρα κλειστά, όπως ήταν η Αμυγδαλέζα, και όχι μισόκλειστα, όπως προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης (αλήθεια πότε θα μπει σε εφαρμογή;).

Επιπλέον, λέμε πως χρειάζεται έλεγχος των ΜΚΟ και, τέλος, χρειάζεται να δοθεί προς όλους ένα μήνυμα: τέρμα πια το ”προσφυγικό”. Δεν την τρώμε άλλο τη φόλα με τους λεγόμενους πρόσφυγες. Μόνο αν κατανοήσουμε τη μπίζνα, που οι ΜΚΟ έχουν στήσει εις βάρος μας, αλλά και το επικίνδυνο παιχνίδι των Τούρκων, μόνο αν σταματήσουμε να πάσχουμε από τα ενοχικά σύνδρομα, που προσπαθούν να μας προκαλέσουν τα καθεστωτικά μίντια, μόνο τότε θα λυθεί το πρόβλημα.

Η Ελλάς πρέπει να διατρανώσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ότι είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία της είτε έναντι της Τουρκίας που συνιστά άμεση απειλή, είτε έναντι του εποικιστικού κύματος των ”προσφύγων”, που συνιστά έμμεση. Πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι εξακολουθούμε να είμαστε ανεξάρτητο έθνος κράτος και δεν έχουμε παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία σε υπερεθνικούς οργανισμούς.

Μόνο έτσι γίνεται, κύριε Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This