Τριήμερο 25ης Μαρτίου: Πάνω από 82.000 οχήματα εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα το τελευταίο 24ωρο

Must Read

Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι καθώς εγκαταλείπουν μαζικά την πρωτεύουσα για να γιορτάσουν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Περισσότερα από 82.000 αυτοκίνητα εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ το τελευταίο 24ωρο.

Από νωρίς σήμερα το πρωί πολλοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να μεταβούν στην επαρχία με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση κυρίως κοντά στους σταθμούς των διοδίων στις δύο βασικούς οδικούς άξονες: Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία από τις 6 χθες το πρωί (22/03) έως τις 6 σήμερα το πρωί (23/03) από τα διόδια Αφιδνών στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας πέρασαν 37.311 οχήματα.

Τις ίδιες ώρες, από τα διόδια Ελευσίνας στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου πέρασαν 44.716.




 

Υπενθυμίζεται ότι ενόψει της 25ης Μαρτίου η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Ειδικότερα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Τέλος την Δευτέρα 25η Μαρτίου θα ισχύει για το ρεύμα εισόδου από τις 15:00 έως τις 21:00 απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε επίσης: Αναχωρούν οι τελευταίοι εκδρομείς για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This