Αίσχος: «ΛΟΑΤΚΙ» αμαυρώνουν το αίμα των ηρώων της Επανάστασης!

Must Read

Ντροπιαστική αφίσα gay club για την 25η Μαρτίου!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Λίγο πριν γιορτάσουμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου νυχτερινό κέντρο της Αθήνας το οποίο απευθύνεται σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας προκαλεί αμαυρώνοντας το αίμα των ηρώων της Επανάστασης!

Σε ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό του gay club BeQueer υπάρχει ανακοίνωση για μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Η αφίσα ωστόσο είναι άκρως ντροπιαστική! Και αυτό γιατί σ’ αυτήν εμφανίζεται η ηρωδία του Έθνους Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα με έντονο μακιγιάζ, μακριά βαμμένα νύχια και έχοντας τα στήθη της ακάλυπτα!

Δείτε την προκλητική αφίσα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι κάνουν. Αν δεν ήταν οι ήρωες του 1821, θα είμασταν ακόμα τούρκοι, Ντροπή τους,

    • Αλλο που δεν θελουν.
      Εχουν ακουσει οτι οι Τουρκοι, παραδοσιακα, βιαζουν του αιχμαλωτους και αυτους που παραδιδονται.

  2. Βλέπετε κάπου στην αφίσα να λέει ότι είναι η Μπουμπουλίνα;
    Και με αυτόν τον τρόπο αμαυρώνεται το αίμα όπως γράφει ο τίτλος των ηρώων της επανάστασης;

    • Είναι ανάγκη να γράψει όνομα; Εσύ δεν καταλαβαίνεις ποιαν πάνε να παραστήσουν; Μ’ αυτόν τον τρόπο εκφράζεται το θράσσος τής ανωμαλίας.

    • Πουλάς τρέλα? Δεν βλέπεις ότι η αφίσα έχει περικόψει τη γνωστή ελαιογραφία της Μπουμπουλίνας και τη προσβάλλει με τρανς βάψιμο και χυδαία χαρακτηριστικά?

  3. Αυτή οι ανώμαλοι δεν σέβονται τίποτε. Ζητούν σεβασμό για την ανωμαλία τους, αλλά αυτοί δεν σέβονται τίποτε. Παλαιότερα είχα αναρτήσει εικόνα μα την Σημαία τής Εθνεγερσίας, την ώρα που την ευλογεί ο Π.Π. Γερμανός, με τα χρώματα τής ίριδος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This