Καταγγελία για άγριο bullying σε βάρος 14χρονης μαθήτριας στην Πάτρα

«Την έπιασαν από τα μαλλιά και της επιτέθηκαν»

Must Read

Νέο περιστατικό bullying στην χώρα κατήγγειλε μητέρα μαθήτριας στην Πάτρα. Το παιδί δέχεται εκφοβισμό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς από ομάδα αγοριών και κοριτσιών. Ωστόσο, το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι έλαβε χώρα στο προαύλιο του Γυμνασίου όταν ένα κορίτσι έπιασε την 14χρονη από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Η ανήλικη προχώρησε στην καταγγελία του συμβάντος, πήρε αποβολή από την Διεύθυνση του σχολείου μαζί με τον μικρότερο αδελφό της, ο οποίος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Τι καταγγέλλει η μητέρα

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διάφορα για την οικογένειά της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά, που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών» αναφέρει η μητέρα της ανήλικης σύμφωνα με την «Γνώμη» της Πάτρας.

Η γυναίκα είναι αποφασισμένη αυτήν την φορά να φτάσει το θέμα ακόμη και στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων, προκειμένου να καταγγείλει τόσο το συμβάν όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της καταθέτοντας μηνύσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This