Τέμπη: Έτσι έγινε η απομάστευση των συνομιλιών το πρωί της 1ης Μαρτίου

Must Read

Άπαντες πλέον αποδέχονται την παράνομη επεξεργασία και διαρροή των συνομιλιών από τη νύχτα του Εθνικού εγκλήματος των Τεμπών, πολύ πριν αυτές οι συνομιλίες παραληφθούν από τις αρμόδιες αρχές. Το γεγονός αυτό από μόνο του, συνιστά αυτοτελές έγκλημα για το οποίο ήδη θα έπρεπε να έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα η ελληνική δικαιοσύνη αλλά και η ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Το Newsbreak.gr αποκαλύπτει το πως ακριβώς έγινε η απομάστευση των συνομιλιών από το καταγραφικό του οργανισμού.

Το πρωινό της πρώτης Μαρτίου, ενώ βαγόνια και ανθρώπινες σάρκες καίγονταν από τις φλόγες – απόρροια της έκρηξης λόγω ύπαρξης «αδιευκρίνιστης ύλης», τρία πρόσωπα σπεύδουν στην οδό Καρόλου. Στο γραφείο στο οποίο στεγάζεται η διεύθυνση κυκλοφορίας, όπου και υπάρχουν τα καταγραφικά.

Με απόλυτη μυστικότητα, ο Τ, ο Δ. και ο Κώστας Χρυσάγης, ο οποίος σκοτώθηκε στο μυστηριώδες δυστύχημα τρεις ημέρες πριν καταθέσει στον ειδικό εφέτη – ανακριτή, προχωρούν στην απομάστευση των ηχητικών ντοκουμέντων – συνομιλιών. Εκεί ακριβώς, φτιάχνεται το περιβόητο «στικάκι».

Κάποια στιγμή, ένα άλλο στέλεχος εισέρχεται στο γραφείο και το διώχνουν κακήν – κακώς.

Στις 11 η ώρα το πρωί, οι τρεις εγκαταλείπουν τα γραφεία στην οδό Καρόλου μέσα σε ένα μαύρο τζιπ.

Με απλά λόγια, η καταγραφή των συνομιλιών σε φορητό μέσο αποθήκευσης, είχε τελειώσει πριν από τις 11 το πρωί, της 1ης Μαρτίου. Και όμως, το ηχητικό υλικό περιήλθε στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τουλάχιστον 24 ώρες αργότερα!

Είχε προηγηθεί η διαρροή μονταρισμένο μάλιστα υλικού από τις συνομιλίες, το βράδυ της ίδιας ημέρας, δηλαδή της 1ης Μαρτίου, σε φιλοκυβερνητικό μέσο. Μια διαρροή που λίγες ώρες μετά έγινε κύριο επιχείρημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος με γκριμάτσα «αηδίας» δήλωσε «συγκλονισμένος» από τις συνομιλίες που «άκουσε»! Όχι φυσικά από τις αρμόδιες αρχές που δεν τις είχαν καν στα χέρια τους, αλλά από τα δύο φιλικά προς αυτόν διαδικτυακά ΜΜΕ που διακίνησαν το χαλκευμένο υλικό!

Τα στοιχεία από την κατάθεση του Κώστα Χρυσάγη, στις 14 Μαρτίου 2023, στους εμπειρογνώμονες, έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, διότι αναφέρουν και τον έτερο που βρισκόταν στο γραφείο της Καρόλου.  Πρόσωπο το οποίο ακόμα και σήμερα πρωταγωνιστεί στην υπόθεση – στην συγκάλυψη όπως υποστηρίζουν άτομα που γνωρίζουν

Λίγες ημέρες μετά, ο Κώστας Χρυσάγης σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου.

Οι αποκαλύψεις του Newsbreak.gr θα συνεχιστούν με νέα στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This