Κολωνός: Την Δευτέρα η ανακοίνωση των ποινών – Πότε αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης

«Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κοντά στα παιδιά της» είπε ο δικηγόρος της μητέρας

Must Read

Τεράστια ήταν η δικαίωση και η ικανοποίηση που σκόρπισε χθες η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την φρικώδη υπόθεση του Κολωνού. Ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, κρίθηκε ένοχος για τους βιασμούς και την μαστροπεία της 12χρονης ενώ αθωώθηκε η μητέρα της η οποία καθόταν στο εδώλιο χωρίς λόγο.

Δείτε βίντεο:




Την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Απριλίου η διαδικασία θα συνεχιστεί καθώς θα ανακοινωθούν οι ποινές προς τους κατηγορούμενους. Παράλληλα, την ίδια μέρα ή την Τρίτη αναμένεται να βγει από την φυλακή και η μητέρα της ανήλικης.




Χθες, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, αγόρευσαν οι δικηγόροι των καταδικασθέντων, οι οποίοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Την Δευτέρα θα γίνει η εισαγγελική πρόταση για τις ποινές και στη συνέχεια το δικαστήριο θα προχωρήσει στην ανακοίνωσή τους λαμβάνοντας ή όχι τα ελαφρυντικά. Παράλληλα, υπάρχει περίπτωση να δοθεί αναστολή σε καταδικασθέντες μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Είναι σίγουρο πως η υπόθεση θα εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό καθώς οι δικηγόροι θα ασκήσουν έφεση.

Πάντως, στην ίδια υπόθεση υπάρχει ακόμα ένα «μέτωπο». Αφορά ακόμα εννέα πελάτες τους οποίους η ανήλικη αναγνώρισε αργότερα όταν είχε προχωρήσει η έρευνα για τους 26 πρώτους κατηγορούμενους. Μόλις ολοκληρωθεί η δεύτερη ανάκριση, θα αποφασιστεί ποιοι από αυτούς θα παραπεμφθούν σε δίκη.




Μιλώντας χθες στην εκπομπή Tlive ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας ανέφερε:

«Η εντολέας μου δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κοντά στα παιδιά της».

Ο κ. Λύτρας ότι η γυναίκα προσπάθησε να ξεσκεπάσει ένα κύκλωμα και κατήγγειλε τον βιασμό του παιδιού της, αλλά βρέθηκε στην φυλακή.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στο δικαστήριο. Όπως περιέγραψε ο συνήγορος, στο άκουσμα της απόφασης η μητέρα έβαλε τα κλάματα, αγκάλιασε τους συνηγόρους της, ενώ είδε δύο από τα παιδιά της και τα αγκάλιασε.

Τέλος, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως η 12χρονη τα πάει πολύ καλύτερα, έχει σημειώσει πρόοδο στο σχολείο και θέλει να γίνει εισαγγελέας όταν μεγαλώσει!

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Συγκέντρωση στον Κολωνό για την καταδίκη Μίχου και την αθώωση της μητέρας της 12χρονης

Χαρούμενη που θα επιστρέψει σπίτι της είναι η μητέρα της 12χρονης – «Νικήσαμε» λέει η γιαγιά της ανήλικης

Ραγίζει καρδιές η 12χρονη του Κολωνού: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχο για βιασμό το τέρας – Αθώα η μητέρα της 12χρονης – Ξέσπασε σε κλάματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συγνώμη τι απαραδεκτο αρθρο ειναι αυτο;Η μάνα καθόταν στο εδώλιο “χωρίς λόγο”;;;;;;;Μήπως ειναι τυπογραφικό λάθος ή σας ξεφυγε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This