«Πέπλο» ομίχλης έχει σκεπάσει τα Χανιά – Περιορισμένη ορατότητα και προβλήματα στις πτήσεις

Must Read

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργήσει στην Κρήτη η επέλαση της αφρικανικής σκόνης, δημιουργώντας ένα αποπνικτικό κλίμα, αλλά και δυσκολίες στους οδηγούς.

Ενδεικτικό του σκηνικού του καιρού είναι η κατάσταση που επικρατεί από νωρίς το πρωί στους δρόμους των Χανίων. Ένα «πέπλο» ομίχλης κάλυψε τις περιοχές από τις Μουρνιές μέχρι το Ακρωτήρι. Σύμφωνα με την ερτ Χανίων, οι οδηγοί τόσο στον ΒΟΑΚ όσο και στις περιοχές του Ακρωτηρίου χρειάστηκε να κινηθούν με μικρές ταχύτητες, λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Μάλιστα, η ομίχλη έφτασε και μέχρι το αεροδρόμιο «Γιάννης Δασκαλογιάννης», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να προσγειωθεί 45 λεπτά η πρωινή πτήση από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο μέχρι να υποχωρήσει το φαινόμενο. Τελικά, η πτήση GQ 250 προσγειώθηκε χωρίς άλλα απρόοπτα γεγονότα στις 08.30 το πρωί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This