Εγκληματικά λάθη στη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων: Ο σκοπός έχει κάνει φυλακή και δηλώνει παρουσία σε Α.Τ.!

Τώρα έβαλαν δύο επιπλέον αστυνομικούς έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου έσβησε η 28χρονη

Must Read

Αναπάντητα και πολλά τα ερωτήματα γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε κυριολεκτικά ελάχιστα μέτρα μακριά από τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος των Αγίων ΑναργύρωνΟι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό αλλά και τον δράστη του εγκλήματος προκαλούν απορίες για τους χειρισμούς των Αρχών.

 




 

Μία νέα γυναίκα δολοφονήθηκε έξω ακριβώς από Αστυνομικό Τμήμα, ενώ ζητούσε βοήθεια από τους αστυνομικούς, είχε υποβάλλει κατά το παρελθόν ήδη μία μήνυση και παρακαλούσε ένα περιπολικό να τή συνοδεύσει στο σπίτι της. Τίποτα από όλα αυτά δεν εισακούστηκε. Όχι μόνο γιατί τα αστυνομικά τμήματα αποδεικνύονται μη επανδρωμένα και υποστελεχωμένα, αλλά γιατί διαθέτουν μία μερίδα αστυνομικών που δεν έχει την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για τη διαχείριση μίας κρίσιμης κατάστασης. Ωστόσο, το ποιόν του σκοπού δείχνει και άλλα δεδομένα…

 




 

Μία σοβαρή αποκάλυψη ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας για τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος της στυγερής δολοφονίας. Όπως καταγγέλθηκε, ο 48χρονος φρουρός δεν βγήκε καν από το κουβούκλιο. Αλλά το σοβαρότερο της ιστορίας δεν φάινεται να είναι αυτό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο εν λόγω αστυνομικός είχε φυλακιστεί για ένα χρόνο για υπόθεση πλαστογραφίας. Μάλιστα, έχει σε βάρος του καταδίκη για 8 χρόνια φυλάκισης και είχε ξεκινήσει διαδικασία απόταξης. Παράλληλα, ήταν υπόχρεος παρουσίας σε Α.Τ. μια φορά το μήνα! Η δικηγόρος του 48χρονου είπε πως ο φρουρός δεν είχε οπτική επαφή. «Δεν είχε οπτική επαφή. Ο εντολέας μου είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος και θα είχε παρέμβει» ανέφερε με νόημα. «Ο ίδιος δεν αποδέχτηκε ποτέ την ενοχή για την ποινή που του έχει επιβληθεί. Είχε προσφύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αλλά είχε απορριφθεί» πρόσθεσε.

 

 

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες από φίλους και γείτονες της 28χρονης που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

 




 

Σύμφωνα με γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας, ο δράστης περιφερόταν γύρω από την πολυκατοικία που διέμενε το θύμα, περιμένοντάς την να βγει από το σπίτι της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ερχόταν ο πρώην της και την έψαχνε. Δύο μήνες έμενε στην γειτονιά η κοπέλα. Ο δράστης έφερνε γύρα στην πολυκατοικία με το μηχανάκι και το μαχαίρι για να την πιάσει, αλλά δεν την έπιασε. Εκείνη πήγε στην αστυνομία για να βρει το δίκιο της, δεν το βρήκε, και 5 λεπτά αργότερα τελικά την μαχαίρωσε».

 




 

«Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη, η 28χρονη φώναζε “με κυνηγάει να με σκοτώσει”», συγκλονίζει η μαρτυρία ενός ανθρώπου που ήταν μπροστά στην άγρια δολοφονία της 28χρονης, η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για το στυγερό έγκλημα. «Εγώ κατέβαινα από το λεωφορείο, ήταν η ώρα που σχόλαγα. Άκουσα την γυναίκα να φωνάζει ότι δέχεται απειλές και “με κυνηγάει να με σκοτώσει”, κι αυτός φώναζε “θα σε σκοτώσω”. Την κυνηγούσε με το μηχανάκι και την κάρφωσε απανωτές μαχαιριές στην πλάτη. Όλα έγιναν αστραπιαία, δεν υπήρχε αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά.

 




Δύο επιπλέον αστυνομικοί  

Στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα θα έπρεπε να υπηρετούν 50 αστυνομικοί, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο υπηρετούν 25! Μετά το άγριο φονικό της άτυχης νεαρής γυναίκας, αποφασίστηκε τοποθετήθηκαν δύο επιπλέον αστυνομικοί τοποθετήθηκαν έξω από το Α.Τ. Οι αρχές διέταξαν ΕΔΕ και θα αναζητηθούν πειθαρχικές ευθύνες στους… ελάχιστους παρόντες αστυνομικούς στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέφυγε η άτυχη Κυριακή, για να προστατέψει τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της. 

 




 

«Υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό»  

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε νωρίτερα ότι υπήρχε περιπολικό στην περιοχή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη ύπαρξης περιπολίας στην περιοχή, υπήρχε περιπολικό στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων» δήλωσε η κ. Δημογλίδου και πρόσθεσε: «Το ερώτημα είναι το γιατί δεν κλήθηκε από τους αστυνομικούς το περιπολικό για να συνοδεύσει την κοπέλα στο σπίτι της». 

 




 

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία σοκ για το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων: Ξαναέγινε παρόμοιο περιστατικό πριν λίγους μήνες! 

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης: «Αφιέρωσα όλη μου τη ζωή να τη μεγαλώσω, ακόμη δεν το πιστεύω» 

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος έσφαξε την 28χρονη σύντροφό του! 

Κ. Δημογλίδου για τη γυναικοκτονία: «Ελέγχεται το γιατί ενημερώθηκε η Άμεση Δράση από την κοπέλα» 

Δύο αστυνομικοί του T.A Αγίων Αναργύρων είχαν απασχολήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αστυνομικοι με νοοτροπια χαρτογιακα ανευθυνουπευθυνου δημοσιου υπαλληλου υπαρχουν κατα το πλειστο σε τριτοκοσμικες διεφθαρμενες κοινωνιες. Ο αστοχος συνδυασμος του υποδικου στελεχους του σωματος σε διατεταγμενη υπηρεσια, καταδεικνυει το σαθρο συστημα του αστυνομικου σωματος. Ντροπη και ξεφτιλα για ολους τους εμπλεκομενους -παροντες και μη- διοτι φορανε στολη και εθνοσημο τα οποια δεν τιμουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This