Περιπέτεια για 48χρονη στην Πάτρα: Την κλείδωσε στο σπίτι ο σύζυγός της και την καταδίωκε όταν έφυγε για Αθήνα!

Φέρεται να είχε μαζί του μαχαίρι! Άμεση η κινητοποίηση της Αστυνομίας

Must Read

Μια νέα τραγωδία με θύμα μια ακόμα γυναίκα αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή στην Πάτρα την στιγμή που ακόμα το πανελλήνιο δεν έχει συνέλθει από την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το pelop.gr, μια 48χρονη, μητέρα δύο παιδιών έζησε χθες το βράδυ εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι της στην Μαγούλα. Μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον σύζυγό της, εκείνος εξαγριώθηκε και την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού!

Η γυναίκα κατάφερε να βγει και άμεσα πήγε στον σταθμό του τρένου για να μεταβεί στην Πάτρα όπου είναι το πατρικό της.

Όμως, οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από τον άνδρα της ο οποίος ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του και έφτασε στο σπίτι των πεθερικών του πιο γρήγορα από την 48χρονη.

Μάλιστα, είχε μια σύντομη συνάντηση με την μητέρα της γυναίκας και την απείλησε πως όταν θα βρει την κόρη της θα της κάνει κακό!

Η ηλικιωμένη, σοκαρισμένη, κάλεσε την αστυνομία και έγινε η σχετικά καταγγελία. Άμεσα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σταθμό του ΟΣΕ και περίμενε την άφιξη της 48χρονης. Στη συνέχεια η γυναίκα μετέβη μαζί με την μητέρα της στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Την ίδια στιγμή, έγιναν περιπολίες στο πατρικό της 48χρονης για τον εντοπισμό και την σύλληψη του άντρα καθώς σύμφωνα με την κόρη του ζευγαριού ο άντρας είχε πάρει ένα μαχαίρι πριν φύγει από το σπίτι!

Μέχρι αργά χθες το βράδυ η 48χρονη δεν είχε κάνει μήνυση εναντίον του συζύγου της.

Ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρχαν συχνά εντάσεις και επεισόδια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This