Άγιοι Ανάργυροι: Έφτασε στη Ευελπίδων ο 39χρονος – Ένταση με συγκεντρωμένους που θέλουν να τον προπηλακίσουν!

Η υπεράσπισή του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Must Read

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε την Δευτέρα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Νωρίτερα έγινε η κηδεία της άτυχης κοπέλας μέσα σε κλίμα απόλυτης θλίψης.

Έξω από το κτίριο έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς μέλη γυναικείων οργανώσεων τα οποία φωνάζουν συνθήματα κατά του κατηγορουμένου. Μεταξύ άλλων, φωνάζουν «Καμιά άλλη δολοφονημένη». Μάλιστα, πριν από λίγο σημειώθηκε ένταση καθώς οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο απειλώντας να προπηλακίσουν τον 39χρονο και οι αστυνομικοί τους απώθησαν με χρήση χημικών.

Ο 39χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Δείτε βίντεο:




Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι συνήγοροί του 39χρονου θα καταθέσουν υπόμνημα στο οποίο αναφέρουν πως ο εντολέας τους έχει χρόνια ψυχικά νοσήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν. Ενδέχεται να ζητήσουν από την ανακρίτρια την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Δείτε φωτογραφία από την μεταφορά του στα δικαστήρια:

 

Δείτε επίσης:

«Έχασε όλο το αίμα της, δεν θα την προλάβαινε ούτε το ΕΚΑΒ», λέει η φαρμακοποιός που έλεγξε τον σφυγμό της 28χρονης

Ο Χαρδαλιάς διέγραψε τον Σφακιανάκη – Οι δηλώσεις του πρώην της ΕΛ.ΑΣ για την νέα γυναικοκτονία

Κατάθεση αξιωματικού υπηρεσίας στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Είπα στην 28χρονη πως δεν μπορεί να μπει σε περιπολικό και να καλέσει το 100»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This