Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής: «Έλα να ακούσεις live»

Το κινητό της άτυχης γυναίκας παραμένει ανοιχτό επί αρκετά λεπτά μετά

Must Read

Εξοργίζουν τα νέα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως από την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της πήγαν όλα λάθος από την Αστυνομία και οι ευθύνες των εμπλεκόμενων αξιωματικών αποκαλύπτονται με στοιχεία.

Στο νέο ηχητικό λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο 39χρονος έχει μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την Κυριακή, το κινητό της τηλέφωνο είναι ανοιχτό. Οι αστυνομικοί στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ακούν όσα εξελίσσονται έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων.

«Έλα τώρα αυτό ακούω, άμα θες να το ακούσεις. Το ακούω live» λένε από την Άμεση Δράση. Το κινητό της άτυχης γυναίκας παραμένει ανοιχτό επί αρκετά λεπτά μετά την δολοφονία ενώ κατά διαστήματα, στην διάρκεια της κλήσης, ακούγεται κλασσική μουσική. Τότε, ο αστυνομικός πατά το κουμπί της σίγασης για να μην ακούγεται!

Δείτε το βίντεο




 

O χειριστικός δολοφόνος

Νέες επιστολές του 39χρονου γυναικοκτόνου. Η σχέση του με την 28χρονη, όπως ο ίδιος την περιέγραφε, και η εμμονή του.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Επιτραπεί η οπλοκατοχή πλέον? Τουλάχιστον να υπάρχει δυνατότητα αυτοπροστασίας διότι η αστυνομία δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This