Η κυβέρνηση ξέχασε τους πλημμυροπαθείς – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στον Παλαμά Καρδίτσας

«Δεν πρόκειται να φύγουμε από τα χωριά μας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα», είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας

Must Read

Επτά μήνες έχουν περάσει και η κυβέρνηση έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τους πλημμυροπαθείς στον Παλαμά Καρδίτσας στους οποίους δόθηκαν τεράστιες υποσχέσεις για αποζημιώσεις.

Οι απογοητευμένοι κάτοικοι θα κάνουν νέο συλλαλητήριο την ερχόμενη Κυριακή, στη θέση «Σταυρός» μεταξύ των χωριών Ιτέας και Παλαμά, όπου τα αναχώματα παραμένουν σπασμένα.  Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν οι αγροτικοί σύλλογοι του δήμου Παλαμά, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), ο Εμπορικός Σύλλογος Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών της περιοχής.

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε για την κινητοποίηση ο πρόεδρος του ΕΟΑΣΚ, κ. Τζέλλας τόνισε πως «η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι έπρεπε “χθες” να είχε δώσει λύσεις στα προβλήματα. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο δε θα φύγουμε από τα χωριά μας, δε θα ερημώσει η Καρδίτσα, θα συνεχίσουμε τον αγώνα».

Επιπλέον, είπε πως δεν έχει δοθεί η επιδότηση ενοικίου και οι πλημμυροπαθείς συνεχίζουν να ζουν σε σπίτια συγγενών ή στο ενοίκιο, οι αγρότες περιμένουν ακόμα τις αποζημιώσεις ενώ δεν έχει αποκατασταθεί το αρδευτικό δίκτυο ακόμα και αν οι εργάτες γης συνεχίζουν να δουλεύουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This