ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΞάνθη: Στα χέρια της Aστυνομίας 23χρονος διακινητής μεταναστών

Ξάνθη: Στα χέρια της Aστυνομίας 23χρονος διακινητής μεταναστών

Τους μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο

Χειροπέδες σε 23χρονο αλλοδαπό διακινητή μεταναστών πέρασαν χθες αστυνομικοί στην Ξάνθη. Ο νεαρός εντοπίστηκε στην Εθνική οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος να μεταφέρει παράνομα στη χώρα μας εννέα μετανάστες – έναν Παλαιστίνιο και οκτώ υπηκόους Ιράκ – χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο φερόμενος ως δράστης οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει δεν συμμοφρώθηκε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα που οδηγούσε είχε κλαπεί και η κλοπή του είχε δηλωθεί σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης