Τραγωδία στο Άργος: Δύο εργάτες έπεσαν από σκαλωσιά – Τραυματίστηκε θανάσιμα 20χρονος

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Άργος με πρωταγωνιστές δύο Αιγύπτιους εργάτες, καθώς ένας εξ αυτών τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, οι δύο εργάτες ήταν ανεβασμένοι σε σκαλωσιά και πραγματοποιούσαν εργασίες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στο κενό από μεγάλο ύψος.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος του 20χρονου εργάτη, ο οποίος υπέστη συνθλιπτικό τραύμα στο κεφάλι και ο σοβαρός τραυματισμός του 47χρονου συναδέλφου του. Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους αλλά στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια εργασιών ελαιοχρωματισμού σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου φαίνεται να έσπασε τμήμα στήριξης ικριώματος με αποτέλεσμα να υπάρξει πτώση δύο εργατών.

Έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Μυκηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This