Υποχωρεί σήμερα η «Διδώ»! Δείτε που βρέχει τώρα

Must Read

Η «Διδώ» θα είναι σε ισχύ μέχρι και σήμερα, Πέμπτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει εκδώσει η ΕΜΥ. Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική, Μακεδονία, στη Χαλκιδική, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Υπολογίστε μόνοι σας το δώρο Χριστουγέννων με τη νέα εφαρμογή της ΓΣΕΕ

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και στη Χαλκιδική σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5, στα δυτικά βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -2 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ πρόσκαιρα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί μέχρι 6 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία εξασθένηση.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που είναι πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά τις πρώτες πρωινές ώρες θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο, Παρασκευή 13-12-2019

Στη δυτική Ελλάδα αναμένονται για αύριο νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και σποραδικές καταιγίδες, που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και τη νύχτα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Θράκη και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε εδώ που βρέχει τώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This