Υπόθεση Πάτρας: «Ξυπνήσαμε τα ξημερώματα από βρισιές και θόρυβο, είδαμε την κοπέλα να πηδάει από το μπαλκόνι»

Must Read

Απολογείται σήμερα ο 47χρονος δράστης για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, με θύμα μία 42χρονη που αναγκάστηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι, για να σωθεί από τον άγριο ξυλοδαρμό! Η γυναίκα λίγο έλειψε να τραυματιστεί στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ήταν ένας γείτονας, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας πως τόσο εκείνος όσο και μία ακόμη γειτόνισσα, ήταν σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν. «Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 και μισή τα ξημερώματα, όταν η γειτονιά ξύπνησε από έναν καυγά, με βρισιές και θορύβους, που ήταν κλιμακούμενος και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο», είπε αρχικά ο κ. Ραυτόπουλος και συνέχισε:

«Ήμουν σε ετοιμότητα να επέμβω αν χρειαζόταν, όπως και μια γειτόνισσα η οποία ειδοποίησε την αστυνομία. Κι ενώ βρισκόμασταν σε ετοιμότητα, είδαμε να πέφτει κάτι από το μπαλκόνι το οποίο ήταν η τσάντα της κοπέλας και ακολούθησε μια δεύτερη πτώση, που με τεράστια έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι ήταν η ίδια η κοπέλα, που πήδηξε για να ξεφύγει».

Ο αυτόπτης μάρτυρας επεσήμανε πως μετά από αυτό, η γειτόνισσα ανέλαβε να βοηθήσει την κοπέλα να φύγει κι εκείνος ανέλαβε να αποτρέψει τον άνδρα να την κυνηγήσει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This