Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα: «Νόμιζα ότι θα γίνει κάτι πολύ κακό!», λέει μάρτυρας

Ήταν ένα από τα άτομα που βοήθησαν την 47χρονη γυναίκα

Must Read

Στο πόδι σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα τα ξημερώματα της Παρασκευής από ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που θα μπορούσε να έχει συνέπειες. Μια 47χρονη άρχισε να δέχεται επίθεση από τον 42χρονο σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους και για να γλιτώσει πήδηξε από το παράθυρο φωνάζοντας «βοήθεια»!

Τις σοκαριστικές στιγμές περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που βοήθησε την τρομαγμένη γυναίκα.

Δείτε βίντεο:




«Άκουγα έπιπλα να πέφτουν και να σπάνε, τρομερές ύβρεις και φοβερές φωνές που όσο περνούσαν τα λεπτά κλιμακώνονταν. Όλα αυτά γίνονταν στις 04:30 τα ξημερώματα. Φοβήθηκα ότι θα συμβεί κάτι πολύ κακό», ανέφερε.

Και συνέχισε:

«Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και έτρεξα να βοηθήσω. Τότε είδα τη γυναίκα να ανοίγει το παράθυρο, να πετάει την τσάντα της έξω και μετά να πηδάει και αυτή. Έτρεξα να την πιάσω, μαζί με μία άλλη νεαρή γυναίκα που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο. Τη βοηθήσαμε να ξεφύγει, ενώ ο άνδρας έμεινε μέσα στο σπίτι».

Ο νταής συνελήφθη και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της το πρωί της ίδιας μέρας νομίζοντας πως είχε γλιτώσει. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην οικία, παρά το γεγονός πως η αστυνομία του είχε πει να μην πλησιάσει.  Μάλιστα, δημιουργήθηκε εκ νέου επεισόδιο και ο άντρας ζήτησε λεφτά από την 47χρονη.

Δείτε βίντεο:




«Ακούσαμε πάλι φωνές και καλέσαμε την αστυνομία, ήρθε περιπολικό και τον συνέλαβε επί τόπου», είπε ο μάρτυρας στο newsit.gr.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη και μάλιστα, απείλησε λεκτικά την γυναίκα και την έπιασε από το λαιμό.

Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης.




Δείτε επίσης:

Συγκλονιστικό περιστατικό στην Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την χτυπούσε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This