O 39χρονος είχε πάρει τον έλεγχο των social media της Κυριακής! Οι μαρτυρίες του πατέρα και της αδερφής της δολοφονημένης

Ο στυγερός δολοφόνος θεωρούσε την 28χρονη «κτήμα του»

Must Read

Για «χειριστική συμπεριφορά» κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, η ψυχιατρική γνωμάτευση για τον 39χρονο αιμοσταγή δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα και, πράγματι, οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας πιστοποιούν ακριβώς αυτό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα και της αδερφής της αδικοχαμένης 28χρονης, ο προφυλακισμένος δράστης ήταν εξαιρετικά καταπιεστικός απέναντι στην πρώην σύντροφό του, την οποία έσφαξε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρωνσε σημείο που όχι μόνο παρακολουθούσε τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο να τα χρησιμοποιεί, προσποιούμενος ότι είναι… εκείνη! «Τώρα έμαθα ότι έλεγχε το κινητό της κόρης μου. Είχε δεύτερες εφαρμογές στο Messenger και το Viber στο δικό του κινητό και απαντούσε αυτός σε όλους μας, σε όλα τα μηνύματα. Είχε και τους κωδικούς της, από τη συσκευή της κόρης μου. Αυτός έλεγχε τα πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι αυτά που έλεγα με την κόρη μου, τα ήξερε όλα», είπε ο πατέρας της Κυριακής, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».




Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι το βράδυ της δολοφονίας της κόρης του διάβασε για το άγριο έγκλημα σε διάφορα sites, χωρίς να ξέρει ότι το θύμα στο οποίο αναφέρονταν τα ρεπορτάζ, ήταν το ίδιο του το παιδί. Και το επόμενο πρωί έμαθε από δημοσιογράφους ότι το θύμα της άγριας δολοφονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ήταν η κόρη του, αφού κανείς από την Αστυνομία δεν φιλοτιμήθηκε να τον ενημερώσει.

«Η αδελφή μου διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια με τον 39χρονο. Περίπου τέσσερα με πέντε. Για δύο ή τρία χρόνια έμεναν μαζί και νοίκιαζαν ένα σπίτι στο Ίλιον. Τα τελευταία δύο χρόνια μού έλεγε η αδελφή μου ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι ο 39χρονος την χτυπούσε. Είχε μαθευτεί ότι αυτός είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες», είπε με τη σειρά της η αδερφή της Κυριακής. Κατόπιν πρόσθεσε πως «τον τελευταίο χρόνο είχαν χωρίσει, αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί, μέχρι να βρει ο καθένας το δικό του σπίτι και να ζήσουν μόνοι τους. Πριν έναν μήνα, η αδελφή μου βρήκε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε μόνη της. Απ’ ό,τι μου είχε πει, τον μήνα αυτόν, πηγαινοερχόταν στο παλιό της σπίτι για να παίρνει τα πράγματά της. Δε μου είχε πει κάτι περισσότερο».

Για το θέμα τον social media μίλησε και ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος σχολίασε πως ο 39χρονος ανέβαζε στα social media της Κυριακής φωτογραφίες τους που τούς έδειχναν να είναι ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, για να φαίνεται ότι όλα είναι καλά και για να μην την πλησιάσει κανένας άλλος.




Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η συνήγορος του πατέρα της Κυριακής, Ελένη Μαζαράκη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδεμένο. Υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/03/2024 από την Άρτα προς την Αθήνα, με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του».

Κατόπιν αποκάλυψε πως «ο πατέρας της Κυριακής είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση, γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει».

Αναφερόμενη δε στα λεγόμενα του δράστη πως είχε μαζί του μαχαίρι για να αυτοτραυματιστεί μπροστά της, η κυρία Μαζαράκη επισημαίνει πως δεν την πείθουν. «Ο τρόπος με τον οποίο έχει ενεργήσει, αν μη τι άλλο μαρτυρά τον ανθρωποκτόνο δόλο του. Το προμελετημένο του σχεδίου του, αν μη τι άλλο ο τρόπος με τον οποίο έχει επιτεθεί στην άτυχη Κυριακή, η ένταση των χτυπημάτων και στα ζωτικά σημεία που την έχει πλήξει. Όπως θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να ζούσε», τόνισε η δικηγόρος.




Ο 39χρονος θεωρούσε την Κυριακή «κτήμα του»

Η Κυριακή και ο δολοφόνος της δούλευαν μαζί σε ένα συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός κι εκείνη ως προσωπικό καθαριότητας. «Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα, αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο για να πάρει την έγκρισή του», είπε η πρώην συνάδελφος της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στο STAR.

Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη δε μιλούσε πολύ και δεν του έφερνε ποτέ αντίρρηση,  ενώ εκείνος ήταν απόλυτα χειριστικός και ήθελε να ελέγχει τα πάντα. «Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό, γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο, δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει, μάλιστα, στην αδελφή της να την καλύψει, για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά, δεν ερχόταν και η Κική», είπε η φίλη της κοπέλας.

Μια μέρα, τους είχε ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά ,γιατί έπρεπε να κάνει εκτάκτως μια επέμβαση. «Υποθέτω, με αυτά που έμαθα τώρα, ήταν τότε που την είχε χτυπήσει κι έχασε το μωρό της», είπε η κοπέλα και πρόσθεσε: «Μια φορά την ρώτησα κάτι και πετάχτηκε εκείνος και μου είπε “σε μένα θα μιλάς, δε θα μιλάς στην Κική” και του είπα ”εγώ θέλω να μιλήσω σε εκείνη”. Δε μιλούσε για τίποτα η Κική, ήταν πολύ κλειστή, αλλά ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This