Σε κρίσιμη κατάσταση ο φονιάς των Αγίων Αναργύρων μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Νοσηλεύεται στο Αττικόν - Έρευνα εισαγγελέα

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος φονιάς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στις φυλακές του Κορυδαλλού.

 




 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τόν εντόπισαν στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στο πάτωμα του θαλάμου, όπου κρατείται. Στο λαιμό του έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία. Από ότι φαίνεται χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που τού είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

 




Αμέσως έγιναν προσπάθειες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης –ΚΑΡΠΑ-, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στην συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

 




 

«Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

Στο φως της δημοσιότητας βρίσκονται νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου. Ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι ναι μεν θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα. Ανέφερε ότι, «δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της.» Ο ίδιος υποστήριξε ότι: « Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς, αλλά δεν είχαν προηγηθεί περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι»

Διαβάστε ακόμα:

«Επιλεκτική αμνησία» και «χειριστική συμπεριφορά» – Αυτές είναι οι ψυχιατρικές γνωματεύσεις για τον 39χρονο φονιά της Κυριακής 

Γιαννάκος για απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της Κυριακής: Θα τον σώσουμε για να γυρίσει στη φυλακή όπου και ανήκει 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This