Άμφισσα: Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο κρεοπώλης που σκότωσε την 13χρονη Γιαννούλα το 2018

Πώς αποφάσισε το δικαστήριο

Must Read

Ελεύθερος θα είναι σύντομα ο κρεοπώλης από την Άμφισσα ο οποίος τον Ιούνιο του 2018 είχε σκοτώσει την 13χρονη Γιαννούλα σε καταυλισμό Ρομά της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του 44χρονου – σήμερα – δράστη ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας που εκδικάζει την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό την αναστολή εκτέλεσης της ποινής που είχε επιβάλλει πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που ήταν 17 χρόνια και 4 μήνες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει σχεδόν έξι χρόνια στη φυλακή και έχει επίσης 900 μεροκάματα. Η δευτεροβάθμια δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος καθώς συμμετείχε σε άλλη δίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας των γονιών του και επαγγελματικές υποχρεώσεις του ιδίου και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε να τον αποφυλακίσει.

Τον Οκτώβριο του 2021 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας μετά από ψηφοφορία των λαϊκών δικαστών οι κατηγορίες σε βάρος του κρεοπώλη είχαν μετατραπεί σε πλημμεληματικού χαρακτήρα, όπως η επικίνδυνη σωματική βλάβη και η ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Τότε, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη και βρέθηκε εκτός φυλακής. Σε βάρος της συγκεκριμένης απόφασης ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είχε ζητήσει αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, η οποία και είχε γίνει δεκτή γι’αυτό και μέχρι σήμερα ισχύει η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This