Βίντεο-ντοκουμέντο: Αλβανός επιτέθηκε σε μητέρα δύο παιδιών για να τη βιάσει – «Άσε με! Βοήθεια!»

Κλείδωσε την 32χρονη μέσα στο μαγαζί της - «Στα @ρχ@δι@ μου η κάμερα»

Must Read

«Κόβει» την ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας με έναν Αλβανό να επιτίθεται σε νεαρή γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών στη Σύμη, επιχειρώντας να τη βιάσει.

Η επίθεση σημειώθηκε μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί η 32χρονη γυναίκα στη Σύμη, ενώ τα όσα εκτυλίχθηκαν καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή Tlive διακρίνεται ο δράστης ο οποίος κλείδωσε τη γυναίκα μέσα στην καφετέρια με την ίδια να τον παρακαλάει να την αφήσει να φύγει. Μετά από λίγα λεπτά, ο δράστης της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Άσε με! Βοήθεια» φώναζε η γυναίκα η οποία νωρίτερα τον είχε προειδοποιήσει ότι είχε κάμερα στο μαγαζί, με τον ίδιο να της απαντάει «στα @ρχ@δι@ μου η κάμερα». Τελικά η γυναίκα σώθηκε όταν δύο άνθρωποι που βρίσκονταν απ’έξω άκουσαν τα ουρλιαχτά της και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη αφού πρώτα επιτέθηκε στους αστυνομικούς, ενώ η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης.

Δείτε το βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This