Σέρλοκ Χολμς ντυνόταν ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριά του!

Διδάσκει στο... Χόγκουαρτς και αυτοαποκαλείται Όμηρος!

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι να δικαστεί ο καθηγητής βιολογίας από την Αλεξανδρούπολη που συνελήφθη τη Δευτέρα μετά από καταγγελία μαθήτριας για παρενόχληση.

Ο καθηγητής είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο, αλλά και από τις αναρτήσεις του στα social media.

Μάλιστα σε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούσε, φαίνεται με μπερέ και στρατιωτικά σε ράγες τραίνου να τραγουδάει Ξυλούρη, να είναι ντυμένος… Σέρλοκ Χολμς, να εμφανίζεται με μάγους και δράκους!

Ο καθηγητής ππου σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και το 2007 διορίστηκε, στο facebook δηλώνει συγγραφέας, αποκαλείται… Όμηρος στην τοποθεσία Τροία, ισχυρίζεται ότι είναι ιατρικός σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας και πως εργάζεται στο… Χόγκουαρτς του Χάρι Πότερ!




Οι μαθητές του μιλάνε για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του: «Πριν τα Χριστούγεννα έκανε μάθημα μια χαρά. Μετά άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και να λέει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα».

Άτομο από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού που υπέστη τη σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή, αποκαλύπτει ότι έκανε τα ίδια και σε άλλα κορίτσια μέσα στην τάξη. Όπως καταγγέλλει «είχε κάνει και στριπτίζ μέσα στην τάξη»!

«Ο πατέρας του κοριτσιού αντίκρισε τον συγκεκριμένο καθηγητή πρώτη φορά όταν πήγε στο σχολείο και του έκανε την μήνυση. Η κόρη του τού εκμυστηρεύτηκε ότι τα ίδια έκανε και με άλλα κορίτσια μέσα στην τάξη. Κανένας από τους γονείς δεν ασχολήθηκε. Αυτός τα τελευταία χρόνια κάτι έχει πάθει. Στο παρελθόν ήταν λογικός σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Εκείνη την ημέρα το κορίτσι πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και έκλαιγε. Μάλιστα ο πατέρας της την πίεσε για να του πει τι συνέβαινε, το κορίτσι δεν έλεγε», αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον της μαθήτριας.

Και συνεχίζει: «Η διευθύντρια με τον τρόπο της έλεγε «όλα καλά, όλα καλά». Ο καθηγητής αυτός έχει κάνει μέχρι και στριπτίζ μέσα στην τάξη. Έλεγε στους μαθητές «δεν κόβουμε τις λέξεις γιατί τα μεγάλα πράγματα είναι ωραία» . Του είχαν δώσει άδεια από προχθές και παλιότερα του έγραφαν άδεια αναρρωτική. Τον έδιωχναν για να μην τον έχουν στο κεφάλι τους. Ο πατέρας βρήκε την κόρη του κλειδωμένη στο γραφείο της διευθύντριας. Της επιτέθηκε έξω στην αυλή του σχολείου και την κυνηγούσε μέσα σε αυτό. Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχουν ολόκληρα κατεβατά μηνυμάτων προς το κορίτσι».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This