Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Κυριακής – O 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης

Ήταν απόλυτα λειτουργικός και είχε επίγνωση του τι ακριβώς έκανε

Must Read

Και τι δεν είχε καταναλώσει ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα πριν από το στυγερό έγκλημα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ο 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών εκτός από χάπια και αλκοόλ.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες» ανέφερε στην απολογία του ο δολοφόνος της 28χρονης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές. Αποκαλύφθηκαν από την τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα,  σύμφωνα με το STAR.

Ειδικοί εξηγούν ότι παρά το κοκτέιλ και την μεγάλη ποσότητα των ουσιών, ο κατηγορούμενος ήταν απόλυτα λειτουργικός και είχε επίγνωση του τι ακριβώς έκανε.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This