Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής με δηλώσεις συγγενή του 39χρονου: «Δεν την αφήνουν να ησυχάσει!»

«Ντράπηκε και η ντροπή....», τόνισε

Must Read

Πυρ και μανία έγινε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα η οποία η οποία μαχαιρώθηκε θανάσιμα και άνανδρα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων με όσα ακούστηκαν από συγγενή του 39χρονου δράστη σχετικά με το γεγονός ότι δεν επικοινωνούσαν με την κόρη του και αντίθετα είχε καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια του δολοφόνου της!

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» διέψευσε τις δηλώσεις και ανέφερε πως μπορεί να αποδείξει με μηνύματα πώς συνομιλούσαν με την 28χρονη και πως του είχε ζητήσει βοήθεια στην μετακόμιση της, όταν χώρισε με τον 39χρονο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μετά τις σχετικές δηλώσεις συγγενικού προσώπου του δολοφόνου θέλω να πω τα ακόλουθα:

Μεγάλωσα το παιδί μου από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών μόνος μου με στερήσεις και θυσίες. Αυτό δεν αναιρείται από το γεγονός ότι όταν το παιδί μου μεγάλωσε, ανεξαρτητοποιήθηκε όπως είναι φυσιολογικό και κάνουν τα περισσότερα παιδιά. Από τότε που έφυγε από το σπίτι συζούσε με τον δολοφόνο της. Είχα καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη μου και την συναντούσα πολύ συχνά.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αντί να κάνουν τέτοιες δηλώσεις, θα έπρεπε να αλλάξουν επώνυμο ή να κρύβουν τη συγγένεια. Πως είναι δυνατόν το παιδί μου να είχε σαν οικογένεια τη δική αφού ήταν χωρισμένοι;

Αν αυτά που ισχυρίστηκε περί αμβλώσεως της κόρης μου ισχύει, τότε γιατί δεν το έγραψε στην επιστολή του; Ντράπηκε και η ντροπή. Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που τη σκότωσε ο δικός του άνθρωπος».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Κυριακής – O 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης

Σπαραγμός στο μνημόσυνο της 28χρονης Κυριακής: «Είναι στον μήνα του μέλιτος και περνάει τέλεια» έλεγε ο πατέρας της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This