Αλεξανδρούπολη: «Συγγνώμη» από την οικογένεια της 17χρονης θέλει ο καθηγητής! «Σκευωρία οι καταγγελίες» λέει

Οι μαθητές λένε πως έχει αλλάξει η συμπεριφορά του

Must Read

«Συγγνώμη» θέλει να του πει η οικογένεια της μαθήτριας την οποία φέρεται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ο…αλλοπρόσαλος καθηγητής Βιολογίας στην Αλεξανδρούπολη ενώ τονίζει πως οι κατηγορίες σε βάρος του είναι μια «σκευωρία».

Χθες, αναβλήθηκε η δίκη του εκπαιδευτικού ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας του σχολείου, απειλής και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μαθήτριάς του καθώς το 17χρονο φερόμενο ως θύμα απουσίαζε λόγω ασθενείας. Η οικογένεια της 17χρονης ζήτησε χθες από το δικαστήριο να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον καθηγητή και να πραγματοποιηθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευτεί η κόρη τους. Αυτό που θέλουν είναι να επιστρέψει στο σχολείο και να αφοσιωθεί στις πανελλήνιες και ο καθηγητής να απομακρυνθεί από το σχολείο.




Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο καθηγητής ανέφερε:

«Απαιτώ ένα συγγνώμη για τις ψευδείς κατηγορίες σε βάρος μου. Είναι πολύ γελοίο ότι μπορεί οποιοσδήποτε να κατηγορήσει κάποιον και να πάρει το 100 και τώρα αυτή τη στιγμή μπορούν να με συλλάβουν με οποιαδήποτε κατηγορία.

Με ένα συγγνώμη θα λυθεί όλη η υπόθεση γιατί είναι τελείως ψευδείς οι κατηγορίες. Αυτό θα βοηθούσε και τη μαθήτρια να επανέλθει στο ρυθμό της και τέλος πάντων θα βοηθούσε και το σχολείο να βρει την ισορροπία του. Εγώ όμως θα βρω και ποιός έιναι ο ένοχος για τη διαταραχή του σχολείου».

Σχετικά με την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί στο σχολείο είπε πως δεν γνωρίζει γιατί γίνεται. «Παρουσιάζονται καινούργια στοιχεία ότι έχω διαταράξει την ησυχία του σχολείου. Τόσα χρόνια δεν την διαταράσσω, τώρα άλλαξε η διεύθυνση και ξαφνικά δε με θέλει», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας σχετικά με την «στοχοποίηση» του είπε:

«Εκείνη τη μέρα ήρθε ο κύριος που είδατε και με έβρισε, εγώ πήγα στην αστυνομία για να κάνω μήνυση εναντίον του και τελικά κάνανε μήνυση εναντίον μου. Γιατί έκανα την πρώτη ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμά μου. Είχαν έρθει τα παιδάκια, την πρώτη ώρα την κάναμε. Ναι είχα άδεια αλλά αυτό είχε γίνει πολλές φορές. Εγώ είχα άδεια και παρατηρώ ότι είμαι και στο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πάω στην δουλειά μου παίρνω άδεια απουσίας και μετά από 12 τέτοιες άδειες με απολύουν».

Σύμφωνα με την πηγή, οι μαθητές του 3ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης λένε πως ο καθηγητής ήταν πολύ φιλικός και πάντα κοντά τους αλλά το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά, είχε γίνει περίεργος και ντυνόταν εκκεντρικά.

Δείτε επίσης:

Υπόθεση Αλεξανδρούπολης: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This