Οδηγός ΚΤΕΛ… ξέχασε 75χρονη στην Εγνατία Οδό

Συνέχισε το ταξίδι της με ένα σχολικό λεωφορείο

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε μία περίπτωση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά μία 75χρονη γυναίκα, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με την κοινωνική αναλγησία καθώς οδηγός των ΚΤΕΛ την ξέχασε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου!




 

Ηθελε να πάει από την Άρτα στη Θεσσαλονίκη και το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που έκανε στάση το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, η γυναίκα πήγε τουαλέτα και ο οδηγός δεν μέτρησε τους επιβάτες, με αποτέλεσμα να φύγει και να την εγκαταλείψει στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το Action 24, αφού μετέβη σ’ έναν σταθμό αυτοκινήτων πάνω στην Εγνατία Οδό, εργαζόμενος προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο τον οδηγό του ΚΤΕΛ, για να τη μεταφέρει μέχρι ενός σημείου και να την παραλάβει, αλλά δεν αποκρίθηκε στο αίτημά του.

Η γυναίκα, περιμένοντας αρκετές ώρες, συνέχισε το ταξίδι της με ένα σχολικό λεωφορείο το οποίο πραγματοποιούσε, εκείνη την ώρα, στάση στο συγκεκριμένο σημείο της Εγνατίας Οδού.

«Μπορεί η περιπέτεια της γυναίκας να είχε αίσιο τέλος, όμως, υπέστη μία μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία του οδηγού να εκτελέσει επαρκώς τα καθήκοντά του. Στο λεωφορείο υπήρχαν μόνο δέκα άτομα και έπρεπε να έχει εικόνα για τους επιβάτες του. Μία ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί μία χαρακτηριστική φιγούρα. Μπορεί να μην είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού ξέρει ότι θα μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα την παραλάβει ο γιος της», τόνισε ο δικηγόρο της οικογένειας της 75χρονης, Απόστολος Τζαρός.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Άρτας δήλωσε αναφορικά με το περιστατικό ότι «κακώς ο οδηγός δε μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο».

Ειδικότερα είπε, «έχω μιλήσει με τη γυναίκα και της είπα ότι έχει απολύτως δίκιο. Κακώς ο οδηγός δε μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο. Όταν τον πήραν τηλέφωνο, είχε φτάσει ήδη στην Κοζάνη. Από την πλευρά μου θα κινήσω όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τον οδηγό».

*Φωτό από αρχείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This