Τώρα ξύπνησε (και) η Σπυράκη για τα Τέμπη

Must Read

Σε πληγή που δεν κλείνει έχουν μετατραπεί τα Τέμπη για την κυβέρνηση. Παρά τις προσπάθειες του Μαξίμου και του συστήματος εξουσίας που στηρίζει τον πρωθυπουργό, η επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και η χυδαία προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα όποιου μιλά και αντιστέκεται συνεχίζει να «πληγώνει» την κυβέρνηση και να αμαυρώνει το προφίλ του πρωθυπουργού.

Στα πηγαδάκια των «γαλάζιων» βουλευτών οι αντιδράσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο, ενώ πολλοί προειδοποιούν πως στις φετινές εκλογές η κυβέρνηση θα πληρώσει τον λογαριασμό της συγκάλυψης και της κατασυκοφάντησης για ένα πανθομολογούμενο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η πίεση είναι μάλιστα τόσο μεγάλη που ορισμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές αναγκάζονται δημόσια να διαφοροποιούνται με στόχο να σώσουν οτιδήποτε κι αν… σώζεται.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της επανεμφανιζόμενης Μαρίας Σπυράκη, η οποία παραδέχθηκε χθες με πολύ μεγάλη καθυστέρηση πως «ο χειρισμός στα Τέμπη δεν ήταν ο καλύτερος». Η αναφορά της κυρίας Σπυράκη προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με καυστική ανακοίνωση υποστήριξε πως ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα και εντός της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αλήθεια που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν από την κυβέρνηση έναν χρόνο τώρα θα έρθει σύντομα στην επιφάνεια» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αναφορικά με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία, κάνοντας λόγο για «τρανή παραδοχή από ένα έμπειρο στέλεχος της Ν.Δ. ότι η συγκεκριμένη Εξεταστική Επιτροπή κατέληξε, με αποκλειστική ευθύνη της πλειοψηφίας, να αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της συσκότισης που επιδιώκει το Μέγαρο Μαξίμου».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη «επιβεβαιώνει την ανατριχιαστική παραδοχή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, πριν από μερικές ημέρες, πως η Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών έγινε μόνο για τα μάτια του κόσμου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άλλο ένα άχρηστο άτομο, που πήγε στο τεμπελχανείο των Βρυξελλών, σταλμένο από τον Σαμαρά, κατ’ εντολήν τού ΔΟΛ.
    Θυμάστε ποιον έβγαλε από το ευρωψηφοδέλτιο ο Σαμαράς, για να βάλει αυτήν;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This