Ακύρωση του νόμου περί ευθύνης υπουργών ζητά η Ευρωπαία Εισαγγελέας από την Κομισιόν!

Must Read

Ιστορική πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, έπειτα από την ενδελεχή έρευνα που έχει διενεργήσει για την κατασπατάληση ευρωπαϊκών κονδυλίων από ντόπια τρωκτικά.

Η Λάουρα Κοβέσι, απευθύνει ερώτημα προς τις νομικές υπηρεσίες της Ευρωπαΐκής Επιτροπής, σχετικά με την άσκηση απευθείας διώξεων για ευρωπαϊκά αδικήματα κατά πολιτικών προσώπων από την Ευρωπαία Εισαγγελέα! Φαίνεται ότι οι ευρωπαίοι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στην διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, από ότι η δική μας για την διασπάθιση του ελληνικού δημοσίου χρήματος, αφού είδαμε σοβαρές υποθέσεις που κόστισαν ακόμα και ζωές Ελλήνων, να αρχειοθετούνται σκανδαλωδώς…

Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία η ποινική ασυλία των υπουργών στην Ελλάδα!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η δίωξη της γαλλικής Δικαιοσύνης κατά του Νικολά Σαρκοζί, έγινε χωρίς την άδεια της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, με αποτέλεσμα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας να συλληφθεί από τις δικαστικές αρχές.

Έτσι εξηγείται η οργή από υπουργούς και κατηγορούμενους, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να ζητούν την πειθαρχική δίωξη της επιμονής Ευρωπαίας αξιωματούχου που διεξάγει έρευνα για απάτες κοινοτικού χρήματος με βάση δεκασέλιδη καταγγελία στελέχους της ΕΡΓΟΣΕ.

Η συνέχεια, στο αποκαλυπτικό άρθρο του Μανώλη Κοττάκη, στην Εστία της Κυριακής.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας καταργηθεί και ο ΕΝΦΙΑ απ’ την ευρωπαϊκή ένωση ως ένας ληστρικός φόρος που δεν αποδίδει τίποτα στους φορολογούμενους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This