Αλλάζει ο καιρός με λασποβροχές, πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές καταιγίδες

Τρεις εποχές την τρέχουσα εβδομάδα

Must Read

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένονται λασποβροχές και σποραδικές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας καθώς και πάλι αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης. Ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook έδειξε χάρτες με τις περιοχές που θα έχουν βροχές το διήμερο Τετάρτη (17/04) και Πέμπτη (18/04) και σημείωσε πως ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος με φθινοπωρινά – κατά διαστήματα – στοιχεία στα νότια, ενώ τρεις εποχές θα έχουν τα ορεινά και τα βόρεια τις χώρας.

πηγή: @sakis-arnaoutoglou
πηγή: @sakis-arnaoutoglou

 

Συγκεκριμένα, για τις «τρεις εποχές» ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ σημειώνει πως: «τις επόμενες 6 με 7 ημέρες ίσως υπάρξουν και πρόσκαιρα χειμωνιάτικες… αποχρώσεις σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα της βόρειας χώρας».

Πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδας

Στη συνέχεια της ανάλυσής του για τον καιρό, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: «Σχετικά ευοίωνες δείχνουν και με τα σημερινά στοιχεία οι προοπτικές  προς τα τέλη της εβδομάδας για κάπως πιο αξιόλογες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας πλην ίσως των νοτίων νησιωτικών τμημάτων.

Σταδιακή και κατά τόπους αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών της νέας εβδομάδας θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων».

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This