«Καθαρό» το αλκοτέστ του οδηγού του ΟΑΣΑ που προσέκρουσε σε κολώνα στα Λιόσια

Εξιτήριο για τους τραυματίες

Must Read

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι έξι τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ που έπεσε σε κολώνα το πρωί της Δευτέρας (15/04) στα Λιόσια, όπου είναι καλά στην υγεία τους και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.




 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το αλκοτέστ του οδηγού βγήκε «καθαρό», με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Νέας Ιωνίας να συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσουν τους λόγους για τους οποίους ο οδηγός έπεσε στην κολώνα ηλεκτροδότησης.




 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αστικού λεωφορείου στα Λιόσια έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αυτό καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροδότησης. «Έπαθα ένα σοκ, δεν ήξερα πού βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Κρατιόμουν από μία κοπέλα, αλλά δεν κατάλαβα πώς έγινε το συμβάν και έπεσε ο οδηγός πάνω στην κολώνα. Μήπως δεν ήταν καλά, μήπως αποκοιμήθηκε και έχασε τον έλεγχο;» αναρωτήθηκε επιβάτης – τραυματίας στα Λιόσια.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This