Φυλακές Κορυδαλλού: Σε «δωμάτιο ηρεμίας» του ψυχιατρείου κλείσανε τον φονιά της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος επιμένει ότι δεν θυμάται πως δολοφόνησε την 28χρονη πρώην του

Must Read

Το… σίριαλ με τον 39χρονο πρώην σύντροφο της Κυριακής Γρίβα που τη δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους συνεχίζεται, καθώς σήμερα Δευτέρα πήρε εξιτήριο από το «Τζάνειο» νοσοκομείο και επέστρεψε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Παίρνοντας στα χέρια τους τον ιατρικό φάκελο του αμετανόητου φονιά, οι υπεύθυνοι των φυλακών έκριναν πως αυτή τη φορά θα ήταν καλύτερο να αποφύγουν τον εγκλεισμό του στο σωφρονιστικό κατάστημα «Κ1», όπου έλαβε χώρα η απόπειρα αυτοκτονίας του. Αντ’ αυτού, προτίμησαν να τον μεταφέρουν στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών και μάλιστα σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας» – κελί ασφαλείας, οι τοίχοι του οποίου είναι επενδυμένοι με αφρολέξ, για να αποφεύγεται το ενδεχόμενο τραυματισμού του έγκλειστου.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, βασισμένο σε «πηγές» των φυλακών, η μεταφορά του 39χρονου στο Ψυχιατρικό Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού δεν έχει να κάνει με κάποια ένδειξη για ψυχιατρική διαταραχή, παρά τον τοποθέτησαν εκεί προκειμένου να τεθεί σε παρακολούθηση για τη διενέργεια νέας πραγματογνωμοσύνης. Μάλιστα, κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ο αιμοσταγής φονιάς της 28χρονης θα εποπτεύεται 24 ώρες το 24ωρο, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τσεκάρουν κάθε 15 λεπτά αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο «δωμάτιο ηρεμίας».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 39χρονος είναι ήρεμος, υποτονικός και αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις, επαναλαμβάνοντας πως δεν θυμάται τίποτα, όσον αφορά στη δολοφονία της πρώην συντρόφου του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This