Μονταζιέρα και στο βίντεο από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους; – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αποδεικνύεται πως ο φρουρός είχε χρόνο να αντιδράσει», τονίζει η δικηγόρος της μητέρας της 28χρονης

Must Read

Σάλο και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το νέο βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε σήμερα στην δημοσιότητα από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Και αυτό γιατί φαίνεται πως έχει πέσει μοντάζ και στο εν λόγω οπτικό υλικό το οποίο προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος.

Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη 28χρονη να βγαίνει από το ΑΤ αφού της έχουν πει πως δεν μπορεί να παραμείνει. Η κοπέλα η οποία συνοδεύεται από τον πολύ στενό της φίλο φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο καθώς είχε καλέσει το 100 να ζητήσει περιπολικό να την πάει στο σπίτι της γιατί φοβόταν για τον 39χρονο. Κάποια στιγμή περνάει το φυλάκιο όπου βρίσκεται ο φρουρός και λίγα μέτρα παρακάτω συναντά τον θάνατο καθώς γίνεται η επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η δικηγόρος της μητέρας, Ελένη Τζούλη στο βίντεο φαίνεται πως υπάρχει «κόψιμο».

«Αυτό αποδεικνύει πως ο φρουρός είχε χρόνο να αντιδράσει», τόνισε η κ. Τζούλη.

Η ίδια επανέλαβε πως με γυμνό μάτι φαίνεται πως στο βίντεο υπάρχει ένα κενό. Όπως είπε, θα ζητήσει την γνώμη ειδικών τεχνικών καθώς και το πρωτότυπο βίντεο για να διερευνηθεί αν υπάρχει περικοπή ή αλλοίωση.

Δείτε βίντεο:




Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας διευκρινίσεις σχετικά με τις πληροφορίες περί αλλοίωσης του οπτικού υλικού.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως έχει παραδοθεί το σύνολο του υλικού στις αρμόδιες αρχές και τονίζει πως το βίντεο προέρχεται από κάμερα με «ανίχνευση κίνησης», δηλαδή από κάμερα που δεν καταγράφει συνεχώς, καταγράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση στο οπτικό της πεδίο. «Ως εκ τούτου σε μη ειδικούς ή κακόβουλους μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση διακεκομμένης χρονικά καταγραφής», τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σχετικά με δηλώσεις και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αλλοίωση βιντεοληπτικού υλικού σχετικού με τη δολοφονία πλησίον του ΑΤ Αγίων Αναργύρων, το οποίο προβλήθηκε σε σημερινές τηλεοπτικές εκπομπές, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία από την πρώτη στιγμή παρέδωσε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές το σύνολο του οπτικοακουστικού και λοιπού προανακριτικού υλικού, που συλλέχθηκε.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων καθώς και η αντίστοιχη διοικητική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων, στην κατοχή των οποίων βρίσκεται ομοίως το σύνολο του ανωτέρω υλικού.

Το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό προέρχεται από κάμερα με «ανίχνευση κίνησης», δηλαδή από κάμερα που δεν καταγράφει συνεχώς, καταγράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση στο οπτικό της πεδίο. Ως εκ τούτου σε μη ειδικούς ή κακόβουλους μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση διακεκομμένης χρονικά  καταγραφής.

Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης.

Δείτε επίσης:

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

Αδιανόητο βίντεο από τους Αγίους Αναργύρους: Ο φρουρός με το χέρι στη τσέπη πηγαίνει να ενημερώσει για το έγκλημα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This