Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

Έντονες οι αντιδράσεις για την παραμονή του στο «Τζάνειο»

Must Read

Εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν για αρκετές μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πήρε νωρίτερα σήμερα ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα.

Το ιατρικό προσωπικό έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να παραμένει στο νοσηλευτικό ίδρυμα και πήρε εξιτήριο. Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Κορυδαλλό και εισήλθε πάλι στο νοσοκομείο των φυλακών.

Στο Τζάνειο, ο 39χρονος ήταν δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, αυστηρά φρουρούμενος.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν ξεσπάσει για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο «Τζάνειο». «Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είχε πει με νόημα ο Μιχάλης Γιαννάκος. Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατί θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».

Δείτε επίσης:

Αδιανόητο βίντεο από τους Αγίους Αναργύρους: Ο φρουρός με το χέρι στη τσέπη πηγαίνει να ενημερώσει για το έγκλημα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This