Σε σοκ ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε στην οικοδομή -«Δεν έβγαινε το παιδί με τα ψίχουλα»

Τι λέει ο πατέρας του 31χρονου που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι μετά από κατάρρευση κτιρίου

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ ΝΑ Αττικής, που έχασε τη ζωή του σήμερα με τραγικό τρόπο στο Πασαλιμάνι, όταν κατέρρευσε το κτίριο στο οποίο ο ίδιος εργαζόταν προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Ο 31χρονος Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος που εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού καταπλακώθηκε από συντρίμμια όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, το παλιό κτίριο στο οποίο γίνονταν οικοδομικές εργασίες, κατέρρευσε.

Ο πατέρας του 31χρονου που έκανε μεροκάματα όταν δεν είχε υπηρεσία, αναφέρει ότι μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του παιδιού του, ξεκίνησε να ταξιδεύει προς Αθήνα. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο γιος του εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές, καθώς το εισόδημά του από την αστυνομία δεν ήταν αρκετό για να επιβιώσει.

«Ξέρω ότι κατά καιρούς έκανε μεροκάματα αλλού. Δεν έβγαινε το παιδί με τα ψίχουλα και έψαχνε πάντα μια δεύτερη δουλειά. Αλλά για την οικοδομή δεν ήξερα τίποτα. Το έμαθα το πρωί και έρχομαι Αθήνα να μάθω τι έγινε. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει συμβεί» είπε ο πατέρας του μιλώντας στο protothema.

Μάλιστα, ο 31χρονος είχε εργαστεί στο παρελθόν και ως διανομέας καθώς η οικογένειά του πιεζόταν οικονομικά. Τότε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε και ένα τροχαίο όπου είχε τραυματιστεί.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κάποιοι (παρα πολλοί) έχουν χάσει την μπάλα. Ο άτυχος 31χρονος (RIP) δεν έχασε τόσο άδικα την ζωή του επειδή έπρεπε να κάνει δυο εργασίες για να τα βγάλει πέρα, αλλά επειδή ο (ανενόχλητος για κάποια αιτία) εργολάβος είχε γράψει στά απίδια του βασικούς κανόν€ς οικοδόμησης.

  2. Ψιχουλα;900 ευρώ στην Ελλάδα σημερα;οκ,έχασε το παιδί του κ είναι λυπηρό!αλλά σε κάποια φάση πείτε του ότι κ παράνομο είναι να δουλεύει σε ιδιώτη αστυνομικός κ ότι στην Ελλάδα ο μέσος καθαρός μισθός στο χέρι είναι 680 ευρω!ψίχουλα βρέξει χιονίσει 900!καλό παράδεισο να έχει ο ανθρωπος

    • Ναι ψίχουλα. Οταν συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το κατώφλι φτωχειας ειναι τα 1500, ειναι ψιχουλα. Και αντι να χτυπαμε τον πιο αδυναμο οπως αυτον τον πατερα, να χτυπησουμε αυτους που μας εφεραν στην τελευταια θεση στην ΕΕ σε αγοραστικη δύναμη.

    • Γρηγόρη, ψίχουλα είναι για την δουλειά που κάνει. Όσο για το παράνομο, … αυτόν βρήκες να “καταγγείλεις”;

  3. ναι αλλα οταν απεργουν οι εργαζωμενοι για καλυτερες συνθηκες δουλειας μισθους συλλογικες συμβασεις εργασιας τρωνε ΞΥΛΟ απο τους αστυνομικους

  4. Κρίμα το παλληκάρι. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Το βρωμερό κράτος τους δίνει ψίχουλα ενώ τα κομματοσκυλα παίρνουν 3000€

    • Αλους 5 ξέρω που κάνουν διπλές δουλειές, είπαμε στο δημόσιο είναι υπεράριθμοι 1.2 εκ , για αυτό δίνουν και μισιακους μισθούς, τίς καλές εποχές με 300 χιλιάδες όλα λειτουργούσαν ρολόι και τά νοσοκομεία κλπ

    • Δηλαδή ρε Μήτσάρα;
      Αν ο άτυχος εργάτης έκανε €3 χιλιάρικα και δούλευε μόνο στην οικοδομή, όπου ο εργολάβος ΄λάδωνε’ για να κάνει τη δουλειά του, λές να ζούσε σήμερα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This