Σοκ στην Κρήτη: Για τρεις μήνες επέπλεε στην θάλασσα η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε την Δευτέρα!

Την είχε βρει ένας ψαράς τυχαία - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Φρίκη προκάλεσε η είδηση πως ένας ψαράς εντόπισε την περασμένη Δευτέρα ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του Καρτερού.

Όπως διαπιστώθηκε η σορός βρισκόταν στην θάλασσα για μια περίοδο περίπου τριών μηνών!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το πτώμα περισυνελέχθηκε και οδηγήθηκε για νεκροψία – νεκροτομή. Όπως έδειξε η αξονική τομογραφία δεν υπάρχουν σκελετικές κακώσεις. Έτσι,  απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η Αστυνομία διερευνά την ταυτότητα του άντρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή ου.

Η σορός ανήκει σε λεπτοκαμωμένο άνδρα, κάτω των 40 ετών, με μαύρα μαλλιά και μούσι και με ύψος 1,75. Ο άτυχος άνδρας φορούσε μποτάκια, καρό παντελόνι, t-shirt, πουκάμισο γκρι και φούτερ.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 15/4/24, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του λιμανιού του Ηρακλείου και σε απόσταση 0,5ν.μ. από την ξηρά.

Η σορός ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Κρήτης. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This