Συναγερμός στα Χανιά: Καυστικό υγρό στα μάτια εργαζομένου της καθαριότητας – Ξεσπά ο αντιδήμαρχος

«Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε τι πετάμε στους κάδους, δεν πετάμε ό,τι μας έρθει»

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα το πρωί, όταν καυστικό υγρό ήρθε σε επαφή με το μάτι εργαζομένου στην καθαριότητα των Χανίων! Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9:30 σήμερα το πρωί σε δρομολόγιο στην περιοχή των περιβολίων. Κατά την διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, καυστικό υγρό που είχε απορριφθεί στον πράσινο κάδο, ήρθε σε επαφή με το μάτι του εργαζομένου και πατέρα ενός παιδιού. Αμέσως, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου του παρέχεται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα ενώ αποδείχθηκε πως γλίτωσε τα χειρότερα, χάρη στα ειδικά γυαλιά αυτοπροστασίας που φορούσε.

«Αυτή τη στιγμή ένας εργαζόμενος στη καθαριότητα έχει πάθε ένα ατύχημα εξαιτίας της ασυνειδησίας κάποιων. Ο εργάτης είναι στο νοσοκομείο, έχει πάθει σοβαρή ζημιά στο ένα μάτι, περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί» τόνισε σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης και συνέχισε:

«Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε τι πετάμε στους κάδους, δεν πετάμε ό,τι μας έρθει, δεν πετάμε καυστικά υγρά, δεν πετάμε μπάζα, δεν πετάμε επικίνδυνα αντικειμένα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This