Ξέφυγε η βία ανηλίκων: 7χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό 8χρονου και ανέβασε βίντεο στο TikTok!

Δεν δέχτηκε τη «συγγνώμη» η μητέρα του - Σχεδιάζει να κάνει μήνυση

Must Read

Προβληματίζει η είδηση για ένα νέο περιστατικό βίας ανηλίκων το οποίο δεν αφορά εφήβους αλλά παιδιά δημοτικού!

Σύμφωνα με το flamis.gr, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, στην Πάτρα, τρία αδέλφια, ανάμεσα στους οποίους και ένας 7χρονος, βγήκαν να παίξουν στην γειτονιά και έβαλαν «στόχο» ένα 8χρονο.

Ο 7χρονος που είχε μαζί του κινητό, το έδωσε σε ένα άλλο παιδί για να τραβάει βίντεο και επιτέθηκε στο 8χρονο! Μετά τον ξυλοδαρμό, το θύμα γύρισε στο σπίτι του με κλάματα και τα άλλα παιδιά έσπευσαν να ανεβάσουν το βίντεο στο TikTok!

O πατέρας του θύτη, που είναι μαθητής δευτέρας δημοτικού, ζήτησε συγνώμη από την μητέρα του θύματος, εκείνη όμως δεν την δέχθηκε ενώ σκέφτεται να κάνει μήνυση!O πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που έχει το παιδί, είπε πως κάνει μαθήματα στο σπίτι.

«Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα», είπε ο θείος του 8χρονου στην «Γνώμη».

Δείτε επίσης:

Χανιά: Νέο βίντεο με μαθήτριες να καβγαδίζουν άγρια μεταξύ τους

Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν 15χρονους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This