Δολοφονία Λυγγερίδη: Δεκάδες συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση μέσα στη νύχτα!

Αστυνομικοί έκαναν εφόδους σε σπίτια - Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι εξελίξεις για την υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο!

Must Read

«Τρέχει» η υπόθεση με μπαράζ συλλήψεων!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονική επίθεση προ μηνών στον άτυχο αστυνομικό των ΜΑΤ, Γιώργο Λυγγερίδη, με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις χούλιγκαν έγιναν από το πρωί, ακόμη και αργά μέσα στη νύχτα!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν από την ΓΑΔΑ ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών για να τους αποδοθούν επισήμως οι κατηγορίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε μπαράζ προσαγωγών οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίες πάντως αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα σχηματιζόταν δικογραφία που αφορούσε μεταξύ άλλων την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για το τραγικό συμβάν. Της υπόθεσης θα επιληφθεί η Εισαγγελία Αθήνας και όχι Πειραιά, για την αποφυγή επεισοδίων και λόγω ότι στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις.

Τέσσερις μήνες μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη οι αρχές συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις ατόμων που είχαν εμπλοκή στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έκαναν εφόδους σε σπίτια στην περιοχή της Δυτικής Αττικής προκειμένου να πιάσουν στον ύπνο άτομα τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια. Έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 50 συλλήψεις!

Στόχος της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας ήταν ο εντοπισμός και ηθικών αυτουργών στην υπόθεση καθώς για την δολοφονία του αστυνομικούήδη ένας 18χρονος έχει προφυλακιστεί. Είχε παραδεχτεί ότι έριξε την φονική φωτοβολίδα. Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τις Αρχές.

Στα επεισόδια φέρεται να συμμετείχαν περίπου 110 άτομα, ωστόσο στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας κλειστός πυρήνας 3-5 οπαδών, που ανήκουν στους επικεφαλής της Θύρας 7 και συγκαταλέγονται στα μεγάλα “κεφάλια” των οργανωμένων του Ολυμπιακού. Τα άτομα αυτά φαίνεται να έστειλαν μηνύματα για συγκέντρωση έξω από το κλειστό, ενώ έκαναν κατόπτευση του χώρου. Στους συγκεκριμένους αναμένεται να αποδοθούν κατηγορίες για συναυτουργία.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ακούγεται ότι την υπόθεση θα επιληφθεί η Εισαγγελία Αθηνών γιατί πολύ απλά δεν εμπιστεύονται την Εισαγγελία Πειραιώς. Όλοι ξέρουμε γιατί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This