Έξαλλος ο Καλλιάνος για την μεταχείριση του πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο: «Θα το πληρώσουν ακριβά»

«Αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι»

Must Read

Την οργή και την απόγνωσή του εκφράζει ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος για την απαράδεκτη συμπεριφορά που έτυχε ο πατέρας του σε δημόσιο νοσοκομείο. Στην Ελλάδα 2.0 του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, μέχρι και προβεβλημένα στελέχη της Πειραιώς αγανακτούν με την εγκατάλειψη του ΕΣΥ και τις αδιανόητες συνθήκες που επικρατούν.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media με λεζάντα «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που πάσχει από πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα γιατί μαύρισε ξαφνικά το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στη Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν γίνεται να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Δεν θα πω το όνομα αυτού του νοσοκομείου, θα το πω όταν έρθει η ώρα. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες ημέρες πήγαινε καλά. Μετά την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό και χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο. Ο αδερφός μου είναι γιατρός και ήρθε από την Κύπρο, και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γιατί η κατάστασή του θα χειροτέρευε.

Ο γιατρός που τον χειρούργησε, μαζί με όλη την ομάδα του νοσοκομείου μάς είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος, υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι πάρα πολύ καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε σαν γιατρός καρδιολόγος να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Δεν τον βάζανε, «όχι είναι καλά», απαντούσαν. Πέντε μέρες τους παρακαλούσαμε, δεν υπέγραφε κανείς.

Έχουν στερέψει τα δάκρυά μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ ή σε μία Εντατική χωρίς να τον διασωληνώσουν. Πάλι σήμερα τους παρακαλούσαμε, «όχι είναι καλά». Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα, και τον διασωλήνωσαν επί τόπου και μπήκε στην Εντατική.

Εγώ σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν σε αυτό το δημόσιο νοσοκομείο από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες.»

Δείτε το βίντεο

Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “”Ήρθε ο καιρός και εσύ τον πόνο να ανταμώσεις!!!!”Αλλα””Κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει!!! Έτσι κατάντησε το ΕΣΥ η παράταξη σου που κυβερνά την χώρα μας!!??? Εδιωξε τους γιατρούς από το δημόσιο ΕΣΥ και τους στέλνει στο ιδιωτικό!!! Και λέει στον απλό πολίτη αν θέλεις να ζήσεις ΠΛΗΡΩΝΕ!!!!! Διαφορετικά σε περιμένει ο βαρκάρης του Αχέροντα να σε πάει ατα!!!! Αλλά “”Κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει “”!!!Τα βάζεις με τους γιατρούς που δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα μέσα στα νοσοκομεία καί όχι με την παράταξη σου που διελυσε το δημόσιο ΕΣΥ!!!!

  2. ΚΑΛΙΑΝΟ ΕΛΛΑΔΑ2.0 Η’ ΕΛΛΑΔΑ 69
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ

  3. Όλοι οι γιατροί επιπέδου έφυγαν για άλλες πολιτείες, μην το ψάχνετε…. είτε εξωτερικό είτε μεταπήδησαν στον ιδ.τομεα….end of story παιδιά….

  4. Ο περίφημος ΜΕΤΕΟ που έκανε καριέρα ΜΕΤΕΟ. ΕΦΑΡΜΌΖΕΙ ΤΟ ΡΗΤΌ #ΣΤΟΝ ΞΈΝΟ ΚΩΛΟ ΕΚΑΤΌ ΡΑΒΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ. ΆΠΑΠΑ ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Β Ο Λ Ε Υ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΎΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΑ ΧΡΈΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΎΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΔΏ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

  5. Πάντα έτσι λειτουργούσε ο δημόσιος τομέας. Επίσης κανένας δε δουλεύει πλήρες οκτάωρο. Πλην κάποιων εξαιρέσεων. Κοιτάξτε να το συνηθίσετε γιατί πάντα οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναιτοι καλύτεροι πελάτες των κομμάτων. Μην τυχόν και τους χαλάσετε τη δουλειά γιατί αλλιώς νταντά και έξω από το κόμμα

  6. Πάντα έτσι λειτουργούσε ο δημόσιος φορέας. Κανένας δε δουλεύει πλήρες οκτάωρο. Πλην κάποιων εξαιρέσεων. Κοιτάξτε να το συνηθίσετε.

  7. Καταρχήν περαστικά στον πατέρα σου αλλά γι’αυτό την κατάσταση στα νοσοκομεία φταίει ο αρχηγός σου κ αυτή η πιο διεφθαρμένη παράταξη σου π.εχεκ περάσει τα τελευταία χρόνια.
    Εδώ και πόσα χρόνια μας σηκώνεται το δάχτυλο ότι θ στελεχωθούν τα νοσοκομεία και κάνετε το αντίθετο,και φυσικά βρείτε τον κόσμο στα ιδιωτικά!
    Αλλά δν σε είδα ν τα πεις στα κανάλια αυτά μόνο βιντεάκια στο διαδίκτυο!

  8. Καταρχάς περαστικά, μακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος. Κατά τα άλλα άμα έχεις τα κότσια, βγες στα κανάλια που είσαι κάθε μέρα, και στη βουλή, να καταγγηλεις τις πολιτικές του Μητσοτάκη κ των υπουργών σου , και τους νόμους που κ εσύ ψηφίζεις, χωρίς να παραιτηθείς. Και επειδή λες πόσος κόσμος τα περνάει αυτά, σκέψου λίγο και με χαμηλοτερους μισθούς κ συντάξεις ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα κ τηλεφωνία ίντερνετ, τρόφιμα καύσιμα. Σκέψου τη φορολογία τη γραφειοκρατία τις περικοπές σε βασικά φάρμακα, σε οικολογικά, τα καρτέλ που κανονίζουν τη διάθεση κ τιμή των φαρμάκων. Το ξυλολιο , που αφήνετε τη μαφία να κάνει κουμάντο στα καύσιμα κ ποτά. Όλο αυτά που ταλανιζουν τον ελληνικό λαό και αν δεν φτάσουν στην πόρτα σας δεν νιώθετε τίποτα.

  9. Είσαι και εσύ υπαίτιος της κατάστασις του Πατέρα σου!! Είσαι κομμάτι του ελλεεινού συστήματος, που το δημιούργησε το κόμμα σου, και με δικές σου υπογραφές!! Φαντάσου τι τραβάνε χλδες συμπολίτες, που δεν έχουν γιόκα ΒΟΛΕΥΤΉ!! Αν δεν κολώνεις φτύσε κατάμουτρα τον Αφέντη σου, και την Γλίτσα Υπουργό υγείας, αλλιώς είσαι και συ για φτύσιμο!! Περαστικά στον δύσμοιρο Πατέρα σου. Αν κατουράς στην θάλασσα, το τρως στο Αλάτι, αν δεν το ήξερες!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This