«Αυτό δεν είναι bullying, είναι βασανισμός» για τον 15χρονο που έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του

Είχε μιλήσει σε καθηγήτρια και την υποδιευθύντρια του σχολείου

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό σχολικής βίας σε γυμνάσιο στην Πέλλα, όταν 15χρονος μαθητής έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αντώνης Ξυλουργίδης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». «Αυτό δεν είναι bullying, είναι βασανισμός. Διενεργείται προανάκριση, θα αναλάβει το υπουργείο. Το ίδιο το παιδί κάλεσε την Αστυνομία», είπε ο δικηγόρος.




 

«Υπάρχει κι άλλη καταγγελία στο ίδιο σχολείο, από μαθήτρια Γ’ Γυμνασίου για bullying από την ίδια παρέα», τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης. Μάλιστα, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι, το παιδί που βασανιζόταν από τα Χριστούγεννα, είχε μιλήσει σε καθηγήτρια και την υποδιευθύντρια του σχολείου του κι εκείνες δεν είχαν κάνει κάτι.

Αναφερόμενος στα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά, η συγκεκριμένη παρέα τα «πρόσταζε» να μην τους κοιτούν όταν μπαίνουν στο προαύλιο και να σηκώνονται από τα παγκάκια όταν τους το λένε.

«Διενεργείται προανάκριση, θα αναλάβει το υπουργείο. Το ίδιο το παιδί κάλεσε την Αστυνομία», είπε ο δικηγόρος, που έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά «για μια σειρά γεγονότων σε αυτό το σχολείο».

Μεσολόγγι: Νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε μαθήτριες

Μία 13χρονη επιτέθηκε σε μία 15χρονη στην αυλή του σχολείου κατά την διάρκεια του διαλείμματος. Αλλο ένα περιστατικό βίας ανηλίκων ανάμεσα σε δύο μαθήτριες από το Γυμνάσιο Μεσολογγίου.




 

Την έσπρωξε από πίσω με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, της κάλυψε το κεφάλι με την κουκούλα από το φούτερ της για να μην μπορεί να βλέπει και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η μητέρα της 15χρονης υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 13χρονης για επικίνδυνη σωματική βλάβη και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Διαβάστε ακόμα: Ξύλο μεταξύ μαθητών στο Κορωπί – Μία σύλληψη και ένας τραυματίας

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This