Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά, έχουν στερέψει τα δάκρυά του»

Τι είπε πριν την γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του Δημήτρη Καλλιάνου

Must Read

Μεγάλη είναι η θλίψη που βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Καλλιάνος καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, Δημήτρης, σε ηλικία 79 ετών. Την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του του πατέρα του είχε κάνει γνωστή ο βουλευτής της ΝΔ μέσα από βίντεο ενώ είχε έρθει και σε αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Για τον θάνατό του διατάχθηκε ΕΔΕ. 

Λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού είχε μιλήσει για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δε μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή», ανέφερε σήμερα το πρωί σε δηλώσεις της στον Alpha.

H κ. Δαμιανού είπε ότι όλοι προσεύχονται να γίνει ένα θαύμα για τον πεθερό της, κάτι που δεν έγινε. Παράλληλα, τόνισε την μεγάλη αδυναμία που είχε ο Γιάννης Καλλιάνος στον πατέρα του καθώς και την μάχη που είχε δώσει ο πεθερός της σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν από τις οποίες βγήκε νικητής.

Δείτε τις δηλώσεις της κ. Δαμιανού:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κόντρα ποιος θα ρίξει την μεγαλύτερη κλάψα στα ΜΜΕ -κι αυτό γίνεται πρωτοσέλδιο. Ολη η Ελλάδα ένα γελοίο και φτηνιάρικο μελό

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This