Καταγγελίες σοκ του Καλλιάνου για… κλαδευτήρια στο «Αττικόν»: «Ντρέπομαι ως βουλευτής να πω για πράγματα που είδα σε αυτό το νοσοκομείο»

«Γκραπ, πήραν το κλαδευτήρι, έκοψαν το δάκτυλο του πατέρα μου»! - Στην Ελλάδα 2.0 του Άδωνι και του Μητσοτάκη, όπου δεν παραιτείται κανείς...

Must Read

Συνέχεια στις σοβαρές καταγγελίες για την ιατρική αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο ΠΓΝ Αττικόν έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, υποστηρίζοντας ότι ο ακρωτηριασμός του δακτύλου που έγινε στον 79χρονο όταν μεταφέρθηκε εκεί στις 6 Απριλίου με γάγγραινα, πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και όχι σε αίθουσα χειρουργείου, με τη χρήση… κλαδευτηριού!

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ με αφορμή το θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου στις 25 Απριλίου, περιέγραψε για μία ακόμη φορά τις συνθήκες διάλυσης που επικρατούν στο ΕΣΥ, την ώρα που ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προτιμά να… παίζει με το Twitter και να παρουσιάζει μια σχεδόν ειδυλλιακή εικόνα της δημόσιας υγείας, αντί να υποβάλλει την παραίτησή του.

  • Τα όσα δήλωσε για τον ακρωτηριασμό ο Γιάννης Καλλιάνος στον ΑΝΤ1:

«Τον πατέρα μου ξέρεις που τον χειρούργησαν; Φαντάζεσαι που τον χειρούργησαν; Που θα περίμενες να χειρουργήσουν έναν άνθρωπο με τόσα προβλήματα;  Στο χειρουργείο; Τον χειρούργησαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα , έτσι μπαμ μπαμ μπήκαν μέσα, γκραπ, πήραν το κλαδευτήρι, έκοψαν το δάκτυλό του αείμνηστου πατέρα μου … Του πατέρα μου το δάχτυλο το κόψανε χωρίς την προετοιμασία που έπρεπε να γίνει. Και όχι στο χειρουργείο, ξαπλωμένος, με τα φώτα, σε περιβάλλον παγωμένο και όλα αποστειρωμένα…»




Δεν έμεινε εκεί όμως και συνέχισε την επίθεση κατά των γιατρών του νοσοκομείου, δηλώνοντας αποφασισμένος να πάει την υπόθεση στη δικαιοσύνη:

«Έχω μηνύματα από άλλους ανθρώπους, που μου λένε για τον γιατρό ‘γιατί πήγατε εκεί, πέθαναν και οι δικοί μας άνθρωποι μετά από ακρωτηριασμό’. Ντρέπομαι ως βουλευτής να πω για πράγματα που είδα σε αυτό το νοσοκομείο. Θα τα πω στα δικαστήρια. Στην τιμή του πατέρα μου, που ξέραμε ότι έχει πολλά νοσήματα και μπήκε για ακρωτηριασμό δαχτύλου. Του έβαζαν την μεγαλύτερη μάσκα και σχεδόν δεν έπαιρνε οξυγόνο. Τι να έκανα; Ποιον να έπαιρνα; Μου έλεγαν ότι πάει καλά, ενώ έβλεπα τον πατέρα μου να πεθαίνει. Θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν φοβάμαι κανέναν, τα έχω όλα καταγεγραμμένα, θα τους πάω στην Δικαιοσύνη. Θα μπορούσε να ζήσει 10 ημέρες ή μια ημέρα, δεν έπρεπε να πεθάνει έτσι ο πατέρας μου. Εύχομαι τα παιδιά των γιατρών και του διοικητή και του υποδιοικητή του Νοσοκομείου, να μην τους δούνε ποτέ, όπως είδα εγώ τον πατέρα μου…».

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο συνήγορος του βουλευτή της ΝΔ, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία, τα οποία προκύπτουν από τους διαλόγους μεταξύ του Γιάννη Καλλιάνου και των θεραπόντων ιατρών.

Επέκρινε και τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι ισχυρίστηκε πως όλα «έγιναν ορθά από τους γιατρούς, δίχως να έχουν αποφανθεί οι ειδικοί επιστήμονες».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This