Διατάχθηκε ΕΔΕ για περιστατικό σωματικής βίας μετά από καταγγελία γιατρού σε βάρος συναδέλφου της!

Όλα έγιναν στην συζήτηση για ένα περιστατικό ασθενούς

Must Read

Αναταραχή επικρατεί στο νοσοκομείο Πύργου τις τελευταίες ώρες μετά από περιστατικό ανάμεσα σε δύο γιατρούς που φέρεται να συνέβη χθες και πήρε άμεσα τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 48χρονη γυναίκα ιατρός η οποία υπηρετεί στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της εφημερίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 46χρονος συνάδελφός της άσκησε σωματική βία σε βάρος της! Για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από το νοσοκομείο ενώ η γιατρός κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία για σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με το θύμα, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης για συγκεκριμένο περιστατικό που αφορά την αντιμετώπιση ενός ασθενούς.

Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν και τότε η ιατρός ισχυρίζεται πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τον συνάδελφό της ενώ κάποια στιγμή την έπιασε από τον καρπό του χεριού!

Ο 46χρονος υποστηρίζει πως οι δυο τους λογομάχησαν και ότι δε βιαιοπράγησε σε βάρος της 48χρονης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This