Άφαντος από τέλη Σεπτέμβρη ο ρεμπέτης της Αριστοτέλους – Ο καβγάς με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και το σπίτι του μοναχού

Τι λέει στενός του φίλος, ένας μοναχός και ο μεσίτης που διαχειρίζεται το σπίτι του τελευταίου

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία για τον 47χρονο Περικλή Τσιαπάνο, τον ρεμπέτη της οδού Αριστοτέλους, όπως είναι γνωστός, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν με μυστηριώδη τρόπο τέλος Σεπτέμβρη από τις Συκιές Θεσσαλονίκης και έκτοτε κανείς δεν τον έχει εντοπίσει πουθενά.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» άνοιξε ξανά την υπόθεση μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε ο μουσικός έγινε απολύμανση και τα προσωπικά του αντικείμενα πετάχτηκαν πριν ξεκινήσει η έρευνα από την Αστυνομία!

«Πριν χαθεί μου αποκάλυψε τον καβγά με τον ιδιοκτήτη»

Στην εκπομπή μίλησε o φίλος του και τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ο οποίος αναφέρθηκε στον καβγά που είχε με έναν από τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος για τις ζημιές που είχε προκαλέσει στο σπίτι ο σκύλος του 47χρονου. Ο ιδιοκτήτης ήθελε ο Περικλής να αφήσει το σπίτι το συντομότερο.

«Με τον Πέρη είμαστε παιδικοί φίλοι. Εγώ τον βοηθούσα και έκανε τις μετακομίσεις με ένα φορτηγάκι που έχω. Τον είδα στις 29 Σεπτεμβρίου, μου ζήτησε να ετοιμάσω το φορτηγάκι γιατί έψαχνε για σπίτι και θα έφευγε. Χαρακτηριστικά μου ανέφερε “πρέπει να φύγω από εδώ πέρα οπωσδήποτε, γιατί με διώχνουνε”. Τον επιπλήξανε και φάνηκε προβληματισμένος με αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

Ο φίλος του είπε πως δεν ήξερε με ποιον από τους δύο ιδιοκτήτες είχε πρόβλημα και ότι κάτι είχε γίνει εκείνη την μέρα που τον είδε και ότι ήταν και ένας Άραβας μαζί με τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης ανέφερε στην εκπομπή πως δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ότι την περίοδο που χάθηκε ο ρεμπέτης, ο ίδιος βρισκόταν εκτός Ελλάδος.

Τι λέει ο μοναχός

Από την έρευνα της εκπομπής, προέκυψε πως ο Περικλής Τσιάπανος επρόκειτο να μετακομίσει σε σπίτι ιδιοκτησίας ενός μοναχού και επικοινώνησε τόσο με τον ίδιο όσο και με τον μεσίτη που το νοικιάζει. Κανείς από τους δύο δεν γνώριζε τον 47χρονο.

Ο μοναχός αναφέρει στο «Τούνελ», πως ζει χρόνια στο μοναστήρι και δεν έχει επαφή με τους ενοικιαστές.

«Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα. Το σπίτι το είχα δώσει σε μεσιτικό. Στο μοναστήρι έρχονται πολλοί άνθρωποι, αλλά με αυτό το όνομα, όχι κανείς», ανέφερε ο μοναχός.

Ο μεσίτης είπε:

«Δεν θυμάμαι να μίλησα ή να συνάντησα κάποιον ενδιαφερόμενο για το σπίτι του πατέρα Δαυίδ που να έχει σκύλο και να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του κυρίου που αναζητάτε. Επειδή καθημερινά βλέπω πολύ κόσμο λόγω της εργασίας μου, καλύτερα θα ήταν να μου στέλνατε μια φωτογραφία του μέσω viber να τον δω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο μεσίτης δεν αναγνώρισε σε φωτογραφία τον Περικλή ενώ κανείς άλλος από τους συναδέλφους του δεν γνώριζε τίποτα γι’αυτόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This